Amiel Stanek (Bon Appetit Editor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Amiel Stanek este un bucătar american, foodie și food blogger. Lucrează ca editor și scriitor la revista populară Bon Appetit. Mai mult, faimoasa Test Kitchen a lui Bon Appétit a anunțat că nu va mai apărea în videoclipuri pentru revista food. Canalul Test Kitchen nu a lansat noi videoclipuri începând cu 5 iunie, deoarece angajații color negociază noi contracte. Angajații albi nu au apărut în videoclipuri din motive de solidaritate. Reglați biografia și explorați mai multe despre povestea vieții lui Amiel Stanek.

Amiel Stanek Age

Câți ani are Amiel Stanek? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are aproximativ 48 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Florida. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Amiel Stanek Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Amiel Stanek? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Amiel StanekWiki / Bio
Nume realAmiel Stanek
PoreclăAmiel
Faimos caBucătar de bucătărie, foodie și food blogger
Vârstă48 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiFlorida
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-30-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaLauren Schaefer
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soția Amiel Stanek

Cine este soția lui Amiel Stanek? Stanek este căsătorit cu mâncarea elegantă Lauren Schaefer. Cuplul s-a întâlnit în 2014 și a legat nodul în octombrie 2018.

Amiel Stanek Net Worth

Care este valoarea netă a lui Amiel Stanek? La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Amiel Stanek

  1. Amiel Stanek este bucătar-șef și blogger de alimente.
  2. Este asociat cu populara companie online Buzzfeed.
  3. În prezent, lucrează ca editor la revista populară Bon Appetit.
  4. Numele tatălui său este Andrew Stanek și mama pe nume Ganet Stanek.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  6. Conform calificărilor sale educaționale, Stanek a absolvit Colegiul Oberlin.
  7. La vârsta de 17 ani, Amiel și-a început oficial slujbele de gătit.
  8. El este activ pe platformele de socializare.
  9. Redactor-șef al revistei americane de alimente Bon Appétit, Adam Rapoport, a demisionat după ce o fotografie veche cu el îmbrăcat în portorican a reapărut online, declanșând furie și acuzații de cultură a discriminării la publicație.
  10. După aceasta este o declarație publicată de Sohla El-Waylly, asistentul editorului alimentar al lui Bon Appétit, pentru a evidenția cultura profund integrată a rasismului sistematic la Conde Nast Entertainment, „Am 35 de ani și am peste 15 ani de experiență profesională. Am fost angajat ca asistent de redactare pentru a ajuta în mare parte editorii albi cu o experiență semnificativ mai mică decât mine ”.

Citește și: CZN Burak (Restaurator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte