Arnold Schwarzenegger Bio, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, soție: 10 fapte despre culturist

Arnold Schwarzenegger este un actor austriac-american, om de afaceri și fost politician și culturist profesionist. El este cel mai bun pentru fizicul său puternic și elegant. Da sau nu, dar toată lumea vrea să afle secretul din spatele fizicului său muscular. Cum se menține atât de tânăr și de puternic la vârsta de 73 de ani? Care este mantra aceea secretă din spatele fitnessului și al aspectului său elegant? Am adunat câteva informații despre el. Să o verificăm rapid în această biografie a lui Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger Age

Câți ani are actorul TV Arnold Schwarzenegger? În prezent, are 73 de ani. Ziua lui de naștere cade la 30 iulie 1947. Semnul său de naștere este Leu. Schwarzenegger a început să ridice greutăți la vârsta de 15 ani. A câștigat, de asemenea, titlul de Mr. Universe la 20 de ani, înainte de a câștiga concursul Mr. Olympia de șapte ori. El rămâne o prezență proeminentă în culturism și a scris multe cărți și articole despre acest sport. Festivalul sportiv Arnold, considerat al doilea cel mai important eveniment de culturism după domnul Olympia, îi poartă numele. El este considerat pe scară largă ca fiind unul dintre cei mai mari culturisti din toate timpurile, precum și cel mai carismatic și faimos ambasador al sportului.

Arnold Schwarzenegger Înălțime, greutate, statistici corporale

Cât de înalt este Arnold Schwarzenegger? El stă pe un înălţime de 1,88 m sau 6 ft 2 in înalt. El cântărește în jurul 225 - 235 lbs sau 102 -106 Kg. Schwarzenegger’s înălțime oficială de 6 ft 2 in (1,88 m) a fost pus în discuție de mai multe articole. În zilele sale de culturism de la sfârșitul anilor 1960, a fost măsurat să fie 6 ft 1,5 in (1,867 m), A înălţime confirmat de colegii săi culturisti. Mai mult, a început antrenamentul cu greutăți în 1960, când antrenorul său de fotbal și-a dus echipa la o sală de sport locală. La vârsta de 14 ani, a ales culturismul în locul fotbalului ca carieră. A lui dimensiunea pieptului este de 57 ″ inci și dimensiunea brațelor este de 22 ″ inci. A lui statistici ale corpului sunteți 57-34-38 inci. În plus, el are ochi căprui deschis și are păr castaniu deschis. Poartă o mărimea pantofului de 10 SUA.

Arnold Schwarzenegger Instagram

Este Arnold Schwarzenegger activ pe platformele de socializare? Da! el este. El își încarcă în mod regulat imagini de zi cu zi. Este un pasionat iubitor de animale de companie. Îl poți urmări pe contul său de Instagram. Are milioane de utilizatori sub contul său de Instagram. De fapt, el este activ și pe TikTok. Este o persoană mai socială și iubește să interacționeze cu fanii și adepții săi. De asemenea, împărtășește videoclipuri sub contul său de Instagram. În afară de Instagram și TikTok, el este activ și pe twitter și Facebook.

NumeArnold Schwarzenegger
Vârstă73 de ani
Înălţime6 ft 2 in (1,88 m)
Greutate225 - 235 lbs sau 102-106 kg
Măsurători ale corpului57-34-38 inci
Mărimea pantofului10 SUA
NaţionalitateAmerican-australian
EtnieAmestecat
SoțieMaria Shriver (Div 2017)
Valoarea netăAproximativ 100-200 m USD

Fapte despre Arnold Schwarzenegger

  1. Fapt interesant este că în zilele sale de culturism a fost poreclit „Stejarul austriac”, „Arnie” sau „Schwarzy” în timpul carierei sale de actorie și „Guvernatorul”.
  2. Soție și copii: El își duce viața de singuratic în prezent. În trecut, s-a căsătorit cu jurnalista de televiziune Maria Shriver, în 1986. S-au despărțit în 2011 după ce a recunoscut că a avut un copil cu menajera lor în 1997, iar divorțul a fost finalizat în 2017.
  3. Copii și copii: Are trei fii pe nume Patrick, Christopher și Joseph și două fiice pe nume Katherine și Christina.
  4. Arnold, în vârstă de 73 de ani, este al doilea fiu al Aureliei (născută Jadrny; 1922–1998) și al lui Gustav Schwarzenegger.
  5. Tatăl său a fost șeful poliției locale și a servit în cel de-al doilea război mondial ca Hauptfeldwebel după ce s-a alăturat voluntar partidului nazist în 1938.
  6. În ceea ce privește educația lui Arnold, în mediul academic a fost ok-ok. Se pare că era mediu din punct de vedere academic.
  7. Arnold și-a pierdut fratele, Meinhard, a murit într-un accident de mașină pe 20 mai 1971.
  8. În copilărie, scopul lui Schwarzenegger era să devină cel mai mare culturist din lume, ceea ce însemna să devină domnul Olympia.
  9. El crede în: „Banii nu te fac fericiți. Acum am 50 de milioane de dolari, dar am fost la fel de fericit când am avut 48 de milioane de dolari. ”
  10. Cât costă valoarea netă a actorului TV și culturistului Arnold? Valoarea sa netă fusese estimată conservator la 100 milioane până la 200 milioane dolari.

Citește și: Henry McMaster (guvernator al Carolina de Sud) Salariu, valoare netă, biografie, vârstă, soție, copii, carieră, fapte