Makani Nalu (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Makani Nalu este un fost model american. Mai târziu, a aterizat făcând reality show-uri care au ajuns la faima concurând în sezonul de debut al lui Stranded with a Million Dollars. Pe lângă aceasta, ea este activă și pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Makani Nalu Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Makani Nalu? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Makani Nalu Bio, Age & Family

Câți ani are Makani Nalu? Ziua ei de naștere cade pe 13 octombrie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Statele Unite. Numele ei de naștere este Natalie Paul. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Makani Nalu Wikipedia

Makani NaluWiki / Bio
Nume realMakani Nalu
PoreclăMakani
Faimos caSteaua realității
Vârstă26 de ani
Zi de nastere13 octombrie 1994
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,1 milioane USD (USD)

Iubitul Makani Nalu

Cine este iubitul lui Makani Nalu? Ea este singură în aceste momente. Nu a vorbit nici măcar un singur cuvânt despre istoria ei anterioară de întâlniri publică.

Citește și: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Makani Nalu Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Makani Nalu? Ea a modelat pentru orice, de la costume de baie la ședințe fotografice. După ce și-a câștigat GED, s-a mutat în vest pentru a deveni agricultor ecologic. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,1 milioane USD (USD).

Fapte Makani Nalu

  1. Makani Nalu are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Citește și: Maura Higgins (Steaua Realității) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found