Mary-Kate Olsen (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Fapte

Mary-Kate Olsen este un designer de modă american, fostă actriță și producător. Ea s-a prezentat în fața stelei după ce a jucat în sitcom-ul ABC Full House. Ea și sora ei geamănă au cofondat marca de modă de lux The Row. Pe lângă aceasta, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Mary-Kate Olsen Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Mary-Kate Olsen? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau 1,57 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Mary-Kate Olsen? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 40-28-48 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 38 C.

Mary-Kate Olsen Age

Câți ani are Mary-Kate Olsen? Ziua ei de naștere cade pe 13 iunie 1986. Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Los Angeles, CA.

Familia Mary-Kate Olsen

Numele mamei Mary-Kate Olsen este Jarnette, un manager personal și tată pe nume, David „Dave” Olsen, dezvoltator imobiliar și bancher ipotecar. Are și frați. Împreună cu gemenele ei, Ashley, are un frate mai mare, Trent, o soră mai mică, Elizabeth Olsen, și doi frați vitregi, Taylor și Jake, din a doua căsătorie a tatălui ei. Conform educației sale, ea este bine educată.

Citește și: Camila Mendes (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Wiki Mary-Kate Olsen

Mary-Kate OlsenWiki / Bio
Nume realMary-Kate Olsen
PoreclăMaria
Faimos caActriță TV
Vârstă34 de ani
Zi de nastere13 iunie 1986
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,57 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 40-28-48 inci
Dimensiunea cupei sutienului38 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiSingur
Soț / SoțieOlivier Sarkozy
Valoarea netăaproximativ 28 milioane USD (USD)

Soțul Mary-Kate Olsen

Cine este soțul lui Mary-Kate Olsen? Este căsătorită cu Olivier Sarkozy, în 2015. Mai mult, Sarkozy a început o relație cu designerul de modă și fosta actriță copil Mary-Kate Olsen în mai 2012. Cei doi s-au căsătorit pe 27 noiembrie 2015, la o reședință privată din New York City. În aprilie 2020, Olsen a cerut divorțul.

Mary-Kate-Olsen-net-worth

Citește și: Lori Loughlin (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Scandal, Familie, Soț, Fiice, Fapte

Mary-Kate Olsen Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mary-Kate Olsen? Actoria a fost principala sa sursă de venit. În afară de asta, acum este și antreprenor. Ea și sora ei geamănă au cofondat marca de modă de lux The Row, marca de stil de viață Elizabeth și James și liniile de modă mai accesibile Olsenboye și StyleMint. Sunt membri ai Consiliului Designerilor de Modă din America. Valoarea sa netă este estimată la peste 28 de milioane de dolari (USD).

Mary-Kate Olsen Fapte

  1. Mary-Kate Olsen a jucat într-o serie video misterioasă muzicală intitulată The Adventures of Mary-Kate & Ashley din 1994 până în 1997.
  2. Este foarte activă pe platformele de socializare.
  3. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  4. În 2007, ea a avut un rol recurent în emisiunea de televiziune, Weeds.
  5. În octombrie 2012, Ashley și Mary-Kate au câștigat premiul revistei WSJ Innovator of The Year.

Citește și: Lea Michele (Actriță) Wiki, Bio, Bebeluș, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found