Larsa Pippen (Fosta soție Scottie Pippen) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Larsa Pippen este o vedetă americană de reality show. Ea a susținut calitatea de stelar ca membru al distribuției din seria de realități Bravo The Real Housewives of Miami. De asemenea, este renumită ca fosta soție a vedetei NBA, Scottie Pippen. Este un fost jucător profesionist de baschet american. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Larsa Pippen.

Larsa Pippen Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Janice Griffith? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Larsa Pippen Age

Câți ani are Larsa Pippen? Ziua ei de naștere cade pe 6 iulie 1974. Are 46 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Chicago, IL.

Familia Larsa Pippen

Numele tatălui și al mamei Larsa Pippen nu sunt cunoscute. Ea aparține familiei siriano-libaneze. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Are o diplomă de licență în științe politice de la Universitatea din Illinois.

Citește și: Teresa Giudice (The Real Housewives) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiice, Familie, Fapte

Larsa PippenWiki / Bio
Nume realLarsa Pippen
PoreclăLarsa
Faimos caSteaua Reality Show
Vârstă46 de ani
Zi de nastere6 iulie 1974
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1. Scotty Jr.

2. Preston

3. Justin

4. Sophia

Soț / SoțieScottie Pippen (Divorțată)
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Larsa Pippen Soț

Cine este soțul lui Larsa Pippen? A legat nodul cu jucătorul NBA Scottie Pippen în 1997. Au avut patru copii pe nume Scotty Jr. care s-a născut în 2000, Preston s-a născut în 2002, Justin s-a născut în 2005 și apoi fiica Sophia s-a născut în 2008. Mai mult, cuplul a divorțat în 2018. Fiica cuplului Sophia a apărut în primul sezon din Dansul cu stelele: juniori.

Larsa Pippen Net Worth

Care este valoarea netă a Larsa Pippen? Emisiunile TV de realitate sunt principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Elissa Slater (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Date

Larsa Pippen Carieră

Larsa Pippen este o vedetă de socializare. Și-a început cariera la cea mai tânără vârstă posibilă de 18 ani în 2013. Este și antrenor de fitness. Are milioane de adepți sub Instagram și peste 600.000 de adepți pe Twitter. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Larsa Pippen Fapte

  1. Larsa Pippen arăta plină de farmec când a ieșit recent cu prieteni.
  2. Vedeta TV a optat pentru ceva sălbatic pentru ocazie, împerechea o mini-rochie cu imprimeu leopard și pompe din perspex.
  3. Printul leopard este peste tot în acest sezon, așa că rochia lui Larsa este în plină tendință.
  4. Este de la eticheta online PrettyLittleThing și, la doar 18 GBP, este o adevărată ofertă!
  5. Rochia are un finisaj bodycon dramatic și curele drăguțe clare pentru un efect bandeau. Cu siguranță vă va oferi mai mult de câteva complimente.
  6. Ea și-a arătat în mod regulat picioarele în ținuta slabă, care i-a arătat și decolteul.
  7. Este o fostă cea mai bună prietenă a lui Kim Kardashian.
  8. Recent, locuința ei din Los Angeles fusese jefuită în timp ce vizita Miami.

Citește și: Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found