Sheryl Berkoff (Rob Lowe Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte

Sheryl Berkoff este un artist de machiaj american. În prezent, deține și își operează propria afacere, Sheryl Lowe Jewelry, care realizează brățări, coliere, inele și multe altele lucrate manual. De asemenea, este populară pe Instagram și Twitter. Pasiunea ei pentru machiaj este bine afișată prin profilul ei pe fotografie. Mai mult, este cunoscută pentru munca pe Frankie și Johnny, Glengarry Glen Ross și Eva distrugerii. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, despre Sheryl Berkoff.

Sheryl Berkoff Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sheryl Berkoff? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-42 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Sheryl Berkoff Age

Câți ani are Sheryl Berkoff? Ziua ei de naștere cade pe 20 iunie 1961. Are 59 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Los Angeles, CA.

Citește și: Sherrill Redmon (soțul Mitch McConnell) Wikipedia, biografie, soțul, înălțimea, greutatea, valoarea netă, fapte

Wiki Sheryl Berkoff

Sheryl BerkoffWiki / Bio
Nume realSheryl Berkoff
PoreclăSheryl
Faimos ca1. Makeup artist

2. Soția lui Rob Lowe

Vârstă59 de ani
Zi de nastere20 iunie 1961
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1. John Owen

2. Edward Matthew

Soț / SoțieRob Lowe
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Familia Sheryl Berkoff

Numele tatălui și al mamei Sheryl Berkoff nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A studiat designul modei la Fashion Institute of Design & Merchandising din Los Angeles.

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte

Sheryl Berkoff Soț și copii

Cine este soțul lui Sheryl Berkoff? S-a căsătorit cu Rob Lowe în iulie 1991. Cei doi s-au întâlnit prima dată până în 1983, când au fost stabiliți la o întâlnire oarbă. Mai mult, Rob este un actor, producător și regizor american. A debutat ca actor la vârsta de 15 ani cu serialul de scurtă durată A New Kind of Family de la ABC. Au doi fii numiți, John Owen, care tocmai a împlinit 25 de ani, și Edward Matthew, de 23 de ani.

Valoarea netă a Sheryl Berkoff

Care este valoarea netă a lui Sheryl Berkoff? Cariera de machiaj este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Sheryl Berkoff Fapte

  1. Sheryl Berkoff este un designer de succes în modă și bijuterii.
  2. Ea a continuat să devină o artistă de machiaj cerută la Hollywood, care lucrează la filme precum Frankie și Johnny, Glengarry Glen Ross și The Vanishing. Azi.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Lowe împărtășește adesea poze dulci ale fiilor săi, care sunt imaginea scuipătoare a tatălui lor.

Citește și: Erika Dates (Chris Webber Soț) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found