Juanita Vanoy (fosta soție Michael Jordan) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte cu valoare netă

Juanita Vanoy este o soție celebritate americană. Este cunoscută mai ales ca fosta soție a celebrului NBA Michael Jordan, căreia i s-au acordat 168 de milioane de dolari în acorduri de divorț, una dintre cele mai scumpe așezări din lume din toate timpurile. Mai mult, Michael Jordan este un fost jucător profesionist de baschet american și proprietarul principal al Charlotte Hornets al Asociației Naționale de Baschet. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Juanita Vanoy.

Juanita Vanoy Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Juanita Vanoy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Juanita Vanoy Age

Câți ani are Juanita Vanoy? Ziua ei de naștere cade pe 13 iunie 1959. Are 61 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Chicago, IL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Deborah R. Nelson-Mathers (Mama lui Eminem) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Fapte

Juanita VanoyWiki / Bio
Nume realJuanita Vanoy
PoreclăJuanita
Faimos caFosta soție a NBA Hall of

Faimosul Michael Jordan

Vârstă61 de ani
Zi de nastere13 iunie 1959
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiJeffrey, Marcus și Jasmine
Soț / SoțieMichael Jordan
Valoarea netăaproximativ 168 milioane USD (USD)

Juanita Vanoy Soț

Cine este soțul Juanitei Vanoy? A fost prima soție a lui Michael Jordan. Au divorțat în 2006, după 17 ani. Au avut împreună trei copii pe nume Jeffrey, Marcus și Jasmine.

Citește și: Morgan Poole (Soția Eric Bledsoe) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Juanita Vanoy Net Worth

Care este valoarea netă a lui Juanita Vanoy? I s-au acordat 168 de milioane de dolari în acorduri de divorț, una dintre cele mai scumpe soluții din lume din toate timpurile.

Juanita Vanoy Fapte

  1. Soțul lui Juanita Vanoy a devenit vedeta echipei juniorilor universitari a lui Laney și a înregistrat mai multe jocuri de 40 de puncte.
  2. În 1981, a acceptat o bursă de baschet la Universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill, unde s-a specializat în geografie culturală.
  3. S-a întâlnit pentru prima dată cu Michael în 1984 într-un restaurant din Chicago.
  4. S-au căsătorit în 1989 în Las Vegas.
  5. Ea este un fost model și fost secretar executiv.

Citește și: Lucinda Southworth (Soția Larry Page) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found