Bailey Sok (Dansator) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Bailey Sok este o dansatoare și coregrafă americană care a devenit faimoasă atunci când fostul ei dansator competitiv a devenit viral. Cu toate acestea, a decis să se rupă de balet și să se antreneze în dans contemporan la Just Plain Dancin din America. Expunerea ei la industrie a crescut rapid în Los Angeles și a început să colaboreze cu multe alte grupuri de dans. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Bailey Sok.

Bailey Sok Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Bailey Sok? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,13 m sau 113 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 28-24-33 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 28 C.

Bailey Sok Age

Câți ani are Bailey Sok? Ziua ei de naștere cade pe 24 februarie 2004. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în California, Statele Unite.

Familia Bailey Sok

Numele tatălui și al mamei lui Bailey Sok nu sunt cunoscute. Mama ei a fost câștigătoare a domnișoarei Coreea. Are și frați. Este de origine coreeană și are două surori. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Elliana Walmsley (Dansatoare) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Bailey Sok Wikipedia

Bailey SokWiki / Bio
Nume realBailey Sok
PoreclăBailey
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă16 ani
Zi de nastere24 februarie 2004
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,13 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 28-24-33 inch
Dimensiunea cupei sutienului28 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Prietenul lui Bailey Sok

Cine este iubitul lui Bailey Sok? Este singură în aceste momente și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Merrick Hanna (Dansatoare) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Bailey Sok Net Worth

Care este valoarea netă a lui Bailey Sok? Dansul este sursa ei principală de venit. În viitor, ea speră să-și facă simțită prezența pe Broadway și să înceapă o rezidență de dans în Statele Unite. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Bailey Sok Fapte

  1. Bailey Sok este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  3. Ea dansează de la o vârstă fragedă.
  4. Primul ei videoclip de pe YouTube indicând că avea 6 ani și deja concurează în competiții.
  5. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.

Citește și: AJ Pritchard (Dansator) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date