Nipsey Hussle (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Soție, Valoare netă, Copii, Familie, Fapte

Nipsey Hussle a fost un american, un rapper, activist și antreprenor american. Albumul său de debut Victory Lap a primit o nominalizare la Grammy pentru cel mai bun album de rap în 2019. A fost împușcat tragic și ucis în martie 2019. La 31 martie 2019, Hussle a fost împușcat de cel puțin 10 ori în parcarea magazinului său, Marathon Clothing, în South Los Angeles la aproximativ 15:19 Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cauza morții, valoarea netă și bărbatul lui Nipsey Hussle despre mai multe fapte despre el.

Nipsey Hussle Cauza morții

El a fost ucis în parcarea magazinului său, Marathon Clothing, din South Los Angele, în martie 2019. Rănile prin împușcare au inclus o lovitură la pieptul drept. A fost împușcat de cel puțin 10 ori, care i-a intrat în abdomen lângă ombilic și i-a rupt coloana vertebrală. Este înmormântat la Forest Lawn Memorial Park din sudul Californiei. Fratele său, Samiel Asghedom, a fost numit administrator permanent al moșiei lui Hussle.

Nipsey Hussle Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Nipsey Hussle? Avea o înălțime de 6 ft 2 în înălțime sau 1,91 m sau 191 cm. Cântărește în jur de 69 kg sau 152 lbs. Are ochi și păr negri.

Nipsey HussleWiki / Bio
Nume realErmias Joseph Asghedom
PoreclăNipsey Hussle
Faimos caRapper, activist și antreprenor
Vârstă24 de ani
Data morții31 martie 2019
ÎnmormântareParcul Memorial Lawn Lawn

în sudul Californiei

Cauza morțiiRăni împușcate
Zi de nastere15 august 1985
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime 6 ft 2 in (1,91 m)
Greutate69 Kg (152 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaLil Wayne
SoțulLauren London
Copii2
Valoarea netăAproximativ 34 de milioane de dolari

Nipsey Hussle Bio, vârstă și familie

Câți ani avea Nipsey Hussle în momentul morții? La moartea sa, avea 33 de ani. S-a născut la 15 august 1985, în Crenshaw, Los Angeles, California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Era de origine afro-americană. A fost crescut în cartierul Crenshaw din South Los Angeles împreună cu fratele său Samuel și sora lui Samantha. În ceea ce privește calificările educaționale, Asghedom a urmat liceul Alexander Hamilton.

Nipsey Hussle Carieră și valoare netă

Cum a fost valoarea netă a lui Nipsey Hussle? Numele său de scenă era o piesă pe numele comediantului și actorului Nipsey Russell. A colaborat cu Drake la piesa „Killer” în 2009. Valoarea sa netă a fost estimată la aproximativ 34 de milioane de dolari (USD).

Soția Nipsey Hussle

Cine a fost soția lui Nipsey Hussle? A apărut în rolul pilot al serialului TV de comedie Crazy Ex-Girlfriend. Hussle și actrița Lauren London au început să se întâlnească în 2013. Aveau împreună un fiu născut în 2016. În plus, are un copil dintr-o relație anterioară cu colegul său rapper Lil Wayne.

Citește și: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Vârstă, Cauza morții, Valoarea netă, Soția, Cariera, Fapte

Fapte despre Nipsey Hussle

  • Hussle a fost ucis la 31 martie 2019.
  • A strălucit pantofi cu 2,50 dolari pentru a plăti hainele școlare la vârsta de 11 ani cu un obiectiv de o sută de pantofi pe zi.
  • El a deschis magazinul de îmbrăcăminte Marathon pe 17 iunie 2017.
  • Hussle a cântat la festivalul Paues Dues 2013 pe 30 martie 2013 în California.
  • Era foarte apropiat de membrii familiei sale.
  • Conturile sale de pe rețelele de socializare sunt încă active și au un fan imens care o urmărește.
  • Single-ul său „Racks in the Middle” cu Roddy Ricch și Hit-Boy a atins, de asemenea, un nou vârf al numărului 44 pe Hot 100, după moartea sa.

Citește și: Prodigy (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Cauză a morții, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found