Lil Mosey (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Carieră, Valoare netă, Fapte

Lil Mosey, este un rapper, cântăreț și compozitor american, cunoscut pentru fluxul său melodic și versurile adaptate vieții sale. În 2017, își lansează single-ul „Pull Up” și se ridică la vedete peste noapte. Mai mult, în 2019, cel de-al doilea album al său, Certified Hitmaker, s-a numărat pe locul 12 în SUA Billboard 200. Singerul și celebra vedetă Mosey a lansat cel mai înalt single din topul carierei sale, „Blueberry Faygo”, care a atins numărul 9 pe Billboard Hot 100, în 2020. Reglați-vă biografia!

Lil Mosey Age

Câți ani are Lil Mosey? În prezent, are 18 ani. El stă pe un înălţime de 5 picioare 7 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 55 Kg sau 121 lbs. S-a născut la 25 ianuarie 2002 în Mountlake Terrace, Washington, S.U.A.

Lil Mosey Wiki

Vârsta: 18 ani

Înălțime: 5 picioare 7 inci

Greutate: 55 Kg sau 121 lbs

Prietena: Singură

Valoare netă: 2 milioane de dolari

Semnul nașterii: Capricorn

Data nașterii: 25 ianuarie 2002

Educație: absolvent

Familia Lil Mosey

Familia Lil Mosey: Lil Mosey își iubește foarte mult familia și pe aceeași notă familia lui îl iubește și pe el. Îi mulțumește întotdeauna mamei și tatălui său pentru tot sprijinul și dragostea pe care le-a primit de la ei. Are și frați. În ceea ce privește educația, el este bine educat. Mai mult, în timpul liber, îi place să-și petreacă timpul cu familia, frații și câinele de companie. La fel, această faimă, Lil a obținut-o din munca și dedicația sa grea. Prima sa lansare „Pull Up” a fost servită drept single comercial debutant.

Lil Mosey Prietena

Cu cine se întâlnește în prezent Singer Lil Mosey? Vedeta în vârstă de 18 ani, al cărei nume real este Lathan Moses Echols, este disponibilă în prezent și nu se întâlnește cu nimeni. Arătarea lui bună și personalitatea ei frizantă îi aduc mulți fani. Dar Lil nu vrea să-și schimbe devotamentul și concentrarea de la munca și cântatul său. Anterior, el poate avea o relație cu cineva, dar nu este cunoscut în domeniul public. El nu împărtășește sau nu dezvăluie nimic public despre viața sa personală și se ține departe de media și de public.

Cariera lui Lil Mosey

În 2017, cariera sa a apărut și începe să intre în ochii publicului și mass-media. Faimosul cântăreț Lil, a încărcat prima sa melodie, intitulată „So Bad”, în 2016. Apoi, marea sa pauză a venit după ce prima sa piesă „Pull Up” a fost lansată și a servit ca single-ul său comercial de debut. După aceasta, a lansat cel de-al doilea single comercial „Boof Pack” și a lansat și albumul de debut intitulat „Northsbest”, în 2018. A lansat al doilea album de studio, „Certified Hitmaker”, dar din cauza unui număr a fost reeditat în februarie 7, 2020, odată cu lansarea single-ului, „Blueberry Faygo”. Mai târziu, piesa a preluat poziția melodiei sale cu cel mai mare vârf de pe Billboard Hot 100, ajungând pe locul 9, și s-a clasat bine pe plan internațional. Lil Mosey a lansat single-ul „Back at It” cu Lil Baby, pe 26 iunie 2020. Acesta va apărea în viitoarea ediție de lux a ‘Certified Hitmaker’.

Lil Mosey Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Lil Mosey? Valoarea sa este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari. Cântarea și canalul său de YouTube este principala sursă de venit.

Fapte Lil Mosey

  • A făcut deja parte din clasa XXL Freshman din 2019.
  • Lil Mosey alunecă cu Lil Baby pentru noul său single, „Back At It”.
  • El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  • De asemenea, este un iubitor de tatuaje și și-a cernelit mai multe tatuaje pe corp.
  • Are un tatuaj pe piept pe care scrie „Mulțumesc lui Dumnezeu”, iar pe brațul drept scrie „Loialitate”.
  • De asemenea, își conduce propriul canal YouTube pe nume propriu.
  • El a făcut turnee alături de Juice WRLD și YBN Cordae la The WRLD Domination Tour, în 2018.
  • Este un iubitor de animale de companie.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found