Ellenette Brown (Mama Cyntoia Brown) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fiică, Valoare netă, Soț, Fapte

Ellenette Brown este mai bine cunoscută ca mama adoptivă a lui Cyntoia Brown. Ellenette a crescut-o ca pe propriul ei copil. Mai mult, mama biologică a Cyntoiei, Georgina Mitchell, a băut alcool în timpul sarcinii. Avocații apărării lui Brown vor susține ulterior că acest lucru a determinat-o să dezvolte tulburări ale spectrului alcoolic fetal. După nașterea lui Brown, Mitchell a început să consume cocaină crack. În imposibilitatea de a-și îngriji fiica, Mitchell l-a plasat pe copil în adopție. Cazul lui Cyntoia a fost transformat într-un documentar numit Murder to Mercy: The Cyntoia Brown story și este acum disponibil pentru vizionare pe Netflix. Reglați biografia și explorați mai multe despre Viața de viață a lui Ellenette Brown alături de fiica ei Cyntoia Brown.

Ellenette Brown Age

Câți ani are Ellenette Brown? Data ei exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil că are peste 60 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Ellenette Brown Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ellenette Brown? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 65 kg sau 132 lbs. Are ochi căprui închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Ellenette Brown Fiica

Fiica lui Ellenette Brown, Cyntoia Brown, a fost închisă pentru uciderea agentului imobiliar Johnny Allen, în vârstă de 43 de ani, despre care a spus că a solicitat-o ​​pentru sex când era o victimă a traficului de adolescenți în vârstă de 16 ani. După ce a executat 13 ani de închisoare, a fost eliberată devreme la 7 august 2019. Georgina a născut Cyntoia la vârsta de 16 ani și a confirmat că a băut mult pe tot parcursul sarcinii. Georgina explică că mama ei s-a împușcat în stomac când era mică și că abuzul de alcool și tendințele suicidare erau în familia ei. Joan Warren este mama Georginei Mitchell și bunica lui Cyntoia Brown.

Citește și: Amy Waters Davidson (Mama Pete Davidson) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte

Ellenette Brown Wiki

Ellenette BrownWiki / Bio
Nume realEllenette Brown
PoreclăEllenette
Faimos caMama adoptivă a

Ellenette Brown

VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 65 kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiCyntoia Brown
Soț / SoțieNecăsătorit
Valoarea netăN / A

Ellenette Brown Soț

Cine este soțul Ellenette Brown? Este o doamnă necăsătorită. Este bine cunoscută ca mama lui Cyntoia Brown, care o adoptă pe mama ei, deoarece mama ei biologică, Georgina Mitchell, era foarte crudă și nepoliticoasă, neputând să-i pese de Cyntoia și a plasat-o în adopție.

Citește și: Deborah Elizabeth Sawyer (Mama pisicii Doja) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte

Valoarea netă a Ellenette Brown

Care este valoarea netă a lui Ellenette Brown? Nu se dezvăluie nimic despre veniturile ei. Este recunoscută public doar ca mama lui Cyntoia Denise Brown.

Ellenette Brown Fapte

  1. Ellenette Brown nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Este foarte apropiată de fiica ei Cyntoia.
  3. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  4. Ellenette nu împarte prea multe informații despre viața ei personală.
  5. Preferă să-și păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor.
  6. Fiica ei, Cyntoia Brown, este un autor și vorbitor american care a fost condamnat pentru crima și jaful lui Johnny Michael Allen.

Citește și: Charlie Elena (Fiica lui Alex Morgan) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found