Tim Ryan (politician) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soție, copii, carieră: 10 fapte despre el

Cine este Tim Ryan? Este un politician american care funcționează ca reprezentant al SUA pentru cel de-al 13-lea district congresional din Ohio din 2013. Este reprezentant al SUA pentru cel de-al șaptesprezecelea district congresional din Ohio, care a preluat funcția în 2003. Este membru al partidului democratic și a fost membru al Comitetului pentru armate Servicii și Comisia pentru buget. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki-ul lui Tim Ryan, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, soția, copiii, cariera și multe altele despre el.

Tim Ryan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Tim Ryan? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Tim Ryan Age

Câți ani are Tim Ryan? Ziua lui de naștere cade pe 16 iulie 1973. În prezent, are 47 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Niles, OH. El deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte.

Tim RyanWiki / Bio
Nume realTimothy John Ryan
PoreclăTim
Faimos caPolitician
Vârstă47 de ani
Zi de nastere16 iulie 1973
Locul naşteriiNiles, OH
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiBrady Ryan
SoțulAndrea Zetts
Valoarea netăAproximativ 250 m USD (USD)

Soția și copiii Tim Ryan

Cine este soția lui Tim Ryan? În 2013, Ryan s-a căsătorit cu Andrea Zetts, profesoară; au locuit în Howland Township lângă Warren, Ohio, din acel an. În 2014, Ryan și Andrea Zetts au avut un fiu, Brady. Ryan locuiește și cu cei doi copii ai lui Zetts dintr-o relație anterioară.

Tim Ryan Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Tim Ryan? A lucrat ca asistent al reprezentantului SUA Jim Traficant după ce a absolvit Bowling Green State University. A slujit în Senatul Ohio din 2001 până în 2002 înainte de a câștiga alegerile pentru a reuși Traficant. În noiembrie 2016, Ryan a lansat o provocare nereușită pentru a o elimina pe Nancy Pelosi în funcția de lider al partidului democraților din Cameră. El a fost candidat la nominalizarea la președinția democratică din 2020, înainte de a-și încheia campania pe 24 octombrie 2019, pentru a candida la realegere. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 250 milioane USD (USD).

10 fapte despre Tim Ryan

  1. Viață timpurie și familie: A fost crescut de mama sa singură, Rochelle Ryan, cu ajutorul bunicilor săi.
  2. Educația lui Tim Ryan: A jucat fundaș pentru echipa sa de liceu, înainte de a obține o diplomă de licență în arte în științe politice de la Bowling Green State University.
  3. A absolvit liceul John F. Kennedy.
  4. El aparține etniei mixte. Este de origine irlandeză și italiană.
  5. Din 2000 până în 2002 a ocupat o jumătate de mandat în Senatul de stat din Ohio.
  6. Ryan a fost recrutat pentru a juca fotbal la Youngstown State University, dar o accidentare la genunchi i-a pus capăt carierei de jucător și s-a transferat la Bowling Green State University.
  7. În aprilie 2016, Ryan a scris pe Twitter: „Am fost la Ierusalim acum câteva săptămâni și am văzut de prima dată pericolul cu care se confruntă israelienii. Israelul are dreptul să se apere de teroare ”.
  8. În noiembrie 2016, Ryan a lansat o provocare nereușită pentru a o elimina pe Nancy Pelosi în funcția de lider al partidului democraților din Cameră.
  9. El a fost candidat la nominalizarea la președinția democratică din 2020, înainte de a-și încheia campania pe 24 octombrie 2019, pentru a candida la realegere.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens în contul său de Instagram.

Citește și: Boris Johnson (politician) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Soție, Copii, Viață de familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found