Alex Fitzalan (Personalitate de televiziune) Bio, Vârstă, Valoare netă, Relație, Înălțime, Greutate, Carieră, Părinți, Fapte

Alex Fitzalan este un actor și personalitate de televiziune născut în Sydney, Australia. El și-a sporit popularitatea pentru că a jucat rolul lui „Tom” în filmul de groază Netflix „Slender Man” în 2018 și Crash & Burn în 2017. De asemenea, joacă rolul lui „Harry Bingham” în serialul original „The Society” (2019) al Netflix ) serial de televiziune creat de Christopher Keyser. De asemenea, a lucrat cu mărci precum ‘Prada’ și ‘Natgeo’ pentru o campanie incredibilă de conștientizare a echipamentelor fantomă din ocean. De asemenea, este destul de activ pe instagramul său sub numele de utilizator „alexfitzalan”. Are peste 675 K de urmăritori pe contul său de Instagram.

Alex Fitzalan Vârstă, înălțime și greutate

  • Începând din 2019, vârsta lui Alex Fitzalan are 23 de ani.
  • El stă pe o înălțime de 5 picioare 9 inci.
  • Cântărește în jur de 68 kg sau 150 lbs.
  • Dimensiunea bicepului Alex este 41-30-34.
  • Bicepsul lui are dimensiunea de 14 inci.

Alex Fitzalan Bio

Wiki
Numele nașteriiAlex Hunter Fitzalan
Nume / Nume de scenăAlex
Data de naștere26 aprilie 1996
Vârstă23 de ani (începând cu 2019)
ProfesieActor și model
Renumit pentru1. Interpretarea rolului „Tom” în filmul Slender Man (2018) și „Harry Bingham” în serialul web The Society (2019) Netflix.

2. A apărut în Crash & Burn (2017) TV Movie și a interpretat personajul „Steve Newman”.

Locul nașterii / orașul natalSydney, Australia
Reședința curentăCalifornia, Statele Unite
Naţionalitateaustralian
EtnieAlb caucazian
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
Semn zodiacalTaurul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri- 175 cm

În metri- 1,75 m

În metri inci- 5'9 "

GreutateÎn kilograme- 68 kg

În lire sterline- 150 lbs

Dimensiunea bicepsului14 inci
Măsurători ale corpului (piept-talie-șolduri)41-30-34
Mărimea pantofului9 (Marea Britanie)
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro inchis
TatuajeNu
Carieră / Filmografie
Debut Film: Slender Man (2018, ca Tom)

Emisiune TV: Ieri este istorie (2014, ca Alfred Dolson)

Film de televiziune: The Get (2017, ca Alex)

Emisiuni de televiziune1. Ieri este istorie (2014)

2. The Get (2017)

3. Seria Life (2017)

4. Crash & Burn (2017, ca Steve Newman)

5. The Society (2019, ca Harry Bingham)

FilmSlender Man (2018)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

RudeNecunoscut
Relații
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioareNecunoscut
IubitaSingur
Numele soțului / soțieiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
ŞcoalăLiceu
Universitate colegiuNecunoscut
Favorite
Actor favoritHugh Jackman
Actrita preferataMargot Robbie
Destinația preferată de vacanțăMiami
Mâncare favorităPizza și cartofi prăjiți
Culoare preferataAlbastru și roșu
Animalul preferatCâine (Eric)
Hobby-uriMuzică, fotografie, înot
Sursa de venit
Valoarea netă400.000 USD dolari SUA (începând cu 2019)
Salariu / Sponsorizare

Reclame

8.000 USD până la 12.000 USD
Contacte online
Link-uri de socializareInstagram, Twitter
Urmărirea fanilorInstagram: 675 K adepți (începând cu 2019)

Twitter: 17,9 K

Alex Fitzalan Născut, Părinți și educație

  • Alex Fitzalan s-a născut pe 26 aprilie 1996 la Sydney, Australia.
  • El aparține părinților caucazieni albi din Sydney, Australia.
  • Tatăl lui Alex este angajat al guvernului, iar mama este gospodină.
  • Este foarte apropiat de părinți și a încărcat mai multe imagini cu mama și tata pe contul său de instagram.
  • Alex a crescut împreună cu fratele și sora sa în Brisbane, Australia.
  • Numele de naștere al părinților sau numele de naștere este Alex Hunter Fitzalan.
  • În 2014, și-a finalizat absolvirea liceului.
  • După absolvire, Alex și-a convins cariera de actorie.
  • Numele său real de naștere este Alex Hunter Fitzalan.

Alex Fitzalan Afaceri, Prietenă și Relații

  • Începând din 2019, Alex are relații cu el însuși. Asta înseamnă că nu se întâlnește cu nimeni și este disponibil în prezent.
  • De asemenea, este foarte concentrat pe cariera sa și, în același timp, își caută viitoarea jumătate.

Citește despre: Biografia lui Bindi Irwin

Care este valoarea netă a lui Alex Fitzalan?

  • Începând din 2019, valoarea netă a lui Alex Hunter Fitzalan este estimată la aproximativ 260.000 de dolari.

Fapte directe despre Alex Fitzalan

  • De asemenea, a apărut în scurte filme precum „I Miss You” (2014), „Season” (2016) și „Goodbye”.
  • La filmul „Slender Man”, a lucrat cu actorii Joey King, Jaz Sinclair, Julia Goldani Telles și Annalize Basso.
  • Hobby-urile sale includ în principal înotul și voleiul.
  • Alex Instagram bio citea: „bun venit în zona de pericol (pagina mea)”.
  • Iubește foarte mult fotografia.
  • De asemenea, este un iubitor de animale de companie și deține un câine drăguț pe nume „Eric”.

Citește despre: Biografie Jharrel Jerome

  • Alex a apărut în serialele TV ‘Yesterday Is History’ (2014) și a apărut și în ‘Life Series’ (2017).
  • Fitzalan joacă rolul fiului milionar „Harry” al primarului orașului în emisiunea TV „The Society”.
  • Familia lui Alex locuiește în Statele Unite, în timp ce el locuiește în California, SUA.
  • În 2012, Alex s-a alăturat twitter-ului și, începând cu 2019, are peste 17 K adepți.
  • Alex are, de asemenea, un fan uriaș care urmărește contul său de Instagram aproximativ 675 K.