Milo Manheim (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Milo Manheim este un cunoscut actor american și star de socializare. El a susținut calitatea de star pentru rolul său principal în rolul lui Zed în filmul original Disney Channel Zombies, precum și pentru continuarea sa, Zombies 2. A terminat pe locul doi în sezonul 27 din Dancing with the Stars, în 2018. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, familia, valoarea netă, cariera lui Milo Manheim și multe altele despre el!

Milo Manheim Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Milo Manheim? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Milo Manheim Age

Câți ani are Milo Manheim? Ziua lui de naștere cade pe 6 martie 2001. În prezent, are 19 ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Los Angeles, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Prietena Milo Manheim

Cine este iubita lui Milo Manheim? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Brady Noon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Milo ManheimWiki / Bio
Nume realMilo Manheim
PoreclăMilo
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere6 martie 2001
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Familia Milo Manheim

Manheim s-a născut și a crescut la Veneția, Los Angeles, în California. Numele mamei sale este Camryn Manheim, care este actriță și tatăl unui fost model pe nume Jeffrey Brezovar. El este evreu și a avut barul său mitzvah într-o școală laică de comunitate evreiască.

Valoarea netă a lui Milo Manheim

Care este valoarea netă a lui Milo Manheim? Pe 11 septembrie 2018, Manheim a fost anunțat ca una dintre vedetele care vor concura în sezonul 27 din Dancing with the Stars. Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD).

Citește și: Diego Velazquez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cariera lui Milo Manheim

Manheim’s și-a lansat cariera de actorie a început, la vârsta de șase ani, într-un program local după școală în Culver City. Din 2008, a jucat în 20 de muzicale diferite cu Liza Monjauze Productions. În 2009, a apărut într-o apariție de trei rânduri în serialul de televiziune CBS Ghost Whisperer alături de mama sa. În 2017, Manheim a câștigat „Cel mai bun actor principal” la Festivalul de Teatru Muzical din New York din 2017 pentru rolul său în musicalul „Generation Me”. El a urmărit acest lucru fiind distribuit într-un rol principal în filmul de televiziune Disney Channel, Zombies, care a avut premiera pe 16 februarie 2018. A fost împerecheat cu dansatorul profesionist Witney Carson.

Fapte despre Milo Manheim

  1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  3. Are și frați.
  4. Pe 11 septembrie 2018, Manheim a fost anunțat ca una dintre vedetele care vor concura în sezonul 27 din Dancing with the Stars.
  5. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  6. Albul este culoarea lui preferată.
  7. Pe 19 noiembrie 2018, Manheim și Carson au terminat competiția pe locul doi, pierzând în fața personalității radio Bobby Bones.
  8. La 11 februarie 2019, s-a anunțat că o continuare a Zombies a intrat în producție. Manheim și-a reluat rolul de Zed în filmul Zombies 2, care a avut premiera pe 14 februarie 2020.
  9. Îi place să joace baschet.
  10. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  11. Îi place să joace baseball în timpul liber.
  12. El și-a împărtășit gustările și condimentele preferate într-un TikTok care a depășit milioane de adepți acolo.

Citește și: Chance Hurstfield (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Valoare netă: 5 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found