Safiya Nygaard (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Safiya Nygaard este o celebritate pe internet, youtuber, autor și cosplayer. Ea a devenit faimă în timp ce crea conținut video pentru BuzzFeed. Ea este, de asemenea, o vlogger de frumusețe, a jucat pe canalul ei de pe YouTube. Ea a acumulat peste 9 milioane de abonați și a crescut. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Safiya Nygaard Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Safiya Nygaard? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Epoca Safiya Nygaard

Câți ani are Safiya Nygaard? Ziua ei de naștere cade pe 16 iulie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este jumătate indiană și jumătate daneză. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Chicago, IL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Safiya NygaardWiki / Bio
Nume realSafiya Nygaard
PoreclăSafiya
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere16 iulie 1992
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieTyler Williams
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Valoarea netă a Safiya Nygaard

Care este valoarea netă a Safiya Nygaard? Cariera de pe YouTube este principala sa sursă de venit. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD).

Citește și: Nikita Dragun (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Soțul Safiya Nygaard

Cine este soțul lui Safiya Nygaard? A început să se întâlnească cu YouTuber Tyler Williams în 2015 și s-au căsătorit în 2019. Soțul ei Tyler Williams, este CEO și fondator al Nextbeat. Ea a realizat opt ​​videoclipuri despre nunta sau nunțile sale, în general. Ea a postat un videoclip pe YouTube al nunții sale pe 5 ianuarie 2020.

Fapte despre Safiya Nygaard

  1. Safiya Nygaard a lucrat la un start-up pe Internet.
  2. A absolvit liceul Whitney M. Young Magnet în 2011.
  3. Videoclipurile de pe Safiya pe YouTube despre frumusețe și modă.
  4. Tyler poate fi auzit și uneori văzut în videoclipurile lui Safiya și este, de asemenea, cameramanul ei.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found