Crawford Collins (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Crawford Collins este un cunoscut Instagram, Twitter și YouTuber. El a susținut faima celebrității colaborând cu fratele său și colegul său de internet Christian Collins la videoclipuri comice Vine. Are milioane de adepți pe canalul său Vine. S-a alăturat distribuției The Reality House, în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Crawford Collins Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Crawford Collins? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 64 kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Crawford Collins Age

Câți ani are Crawford Collins? Ziua lui de naștere cade pe 15 aprilie 1997. Are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Citește și: Dan Bilzerian (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Crawford Collins Wikipedia

Crawford CollinsWiki / Bio
Nume realCrawford Collins
PoreclăCrawford
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere15 aprilie 1997
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 64 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaNezza
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30 K USD (USD)

Crawford Collins Prietena

Cine este iubita lui Crawford Collins? Este legat romantic de Nezza. Cuplul se întâlnește din octombrie 2020. Mai mult, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el a ieșit cu Emily Tosta.

Citește și: Emily Tosta (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Crawford Collins Net Worth

Ce valoare are Crawford Collins? El a postat primul său videoclip Vine, „Cum mă simt când telefonul meu moare”, pe 20 februarie 2014, care a adunat peste 750.000 de adepți în doar 5 luni. Valoarea sa netă este estimată la peste 30 K USD (USD).

Familia Crawford Collins

Crawford Collins se numește mama Stacey și tatăl pe nume John. Are și frați. Are două surori pe nume Kirsten Collins și Karisma Collins și un frate pe nume Christian. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Crawford Collins Carieră

Crawford Collins a prezentat referințe la cultura pop în mai multe dintre videoclipurile sale Vine pentru a exprima anumite sentimente cu privire la o anumită situație. În 2018, el și Christian au concurat într-un joc „Cine știe cine mai bine”. Mai mult, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Încă din copilărie, era foarte pasionat de lumea online și dorea să urmeze o carieră în lumea internetului.

Crawford Collins Fapte

  1. Crawford Collins este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. Îi place să joace baschet.
  3. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  4. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  5. Roșul este culoarea lui preferată.
  6. El împarte selfie-uri pe contul său de Instagram Crawford Collins.
  7. Este un iubitor de animale de companie avid și are, de asemenea, doi câini de companie.

Citește și: Anna Nystrom (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found