Ash On LoL (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Ash On LoL este un jucător american de social media. Este cunoscută mai ales pentru fluxurile sale live de pe „Twitch” și apariția sa online pe „Fortnite.” A câștigat o bază impresionantă de fani prin fluxurile sale live de jocuri precum „Bloodborne” și „The Walking Dead”. De asemenea, Ash On LoL deține un canal „YouTube” în care își postează fluxurile live de jocuri și are 96 de abonați K + acolo. Spre deosebire de alte jucătoare de sex feminin online, Ash On LoL prezintă o raritate de prudență care a ajutat-o ​​să câștige proeminență în scenariul de jocuri video online. Acum este considerată unul dintre cei mai proeminenți jucători din lume. Este activă pe Twitter și are aprox. 115 K + adepți acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia despre Ash, LoL, Biologie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători corporale, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre ea.

Cenușă pe LoL Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ash On LoL? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Ash On LoL? Măsurătorile corpului ei sunt de 32-25-38 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Ash On LoL Age

Câți ani are Ash On LoL? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite.

Familia Ash On LoL

Care este numele real al lui Ash On LoL? Numele ei real este Sugoi ash. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Pokelawls (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ash On LoL Wiki

Ash On LoLWiki / Bio
Nume realCenușa Sugoi
PoreclăAsh On LoL
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă24 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Iubitul lui Ash On LoL

Cine este iubitul lui Ash On LoL? Faimoasa vedetă Twitch Ash On LoL nu este legată romantic de nimeni în aceste momente. De asemenea, este foarte concentrată asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ash On LoL Net Worth

Care este valoarea netă a lui Ash On LoL? La o vârstă fragedă, Ash On LoL a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 100.000 USD (USD).

Fapte Ash On LoL

  1. Lui Ash On LoL îi place să urmărească seriale anime.
  2. Seria ei preferată din toate timpurile este „Attack on Titan”.
  3. De asemenea, i-au plăcut serialele anime „Fullmetal Alchemist”, „Kill La Kill, Death Note”, „Sword Art Online” și „Este greșit să ridici fetele într-o temniță?”
  4. Ash On LoL iubește dansul.
  5. De asemenea, ea execută cascadorii care sunt palpitante de urmărit.
  6. Ea este adesea reperată în diverse baruri și saloane, petrecând timp de calitate cu prietenii ei.

Citește și: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found