Austin Mahone (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Austin Mahone este un cântăreț și compozitor american. Mahone a câștigat popularitate interpretând coperte de melodii pop pe YouTube. El l-a făcut cunoscut ca stelar ca „a doua venire a lui Justin Bieber”. Are milioane de adepți pe Instagram și peste 9 milioane de adepți pe Twitter. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera lui Austin Mahone și multe altele despre el!

Austin Mahone Înălțime și greutate

Cât de înalt este Austin Mahone? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 60 Kg sau 132 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Austin Mahone Age

Câți ani are Austin Mahone? Ziua lui de naștere cade pe 4 aprilie 1996. În prezent, are 24 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în San Antonio, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Familia Austin Mahone

Numele mamei lui Austin Mahone este Michele Lee și tatăl numit, Charles Edgar Mahone. Tatăl său a murit când avea un an și jumătate și a fost crescut de mama sa singură. Mahone este de origine engleză, franceză, germană și slovacă. În ceea ce privește educația, a urmat liceul Lady Bird Johnson din San Antonio, dar a plecat după primul său an și a fost școlit la domiciliu la bunica sa.

Prietena Austin Mahone

Cine este iubita lui Austin Mahone? S-a întâlnit pe scurt cu cântăreața cubano-americană Camila Cabello în 2014. S-a mai întâlnit cu rapperul Becky G.

Citește și: Rob Giles (cântăreț) Valoare netă, salariu, soție, biografie, carieră, Wiki, copii, carieră, educație, fapte

Wiki Austin Mahone

Austin MahoneWiki / Bio
Nume realAustin Harris Mahone
PoreclăAustin Mahone
Faimos caCantaret pop
Vârstă24 de ani
Zi de nastere4 aprilie 1996
Locul naşteriiSan Antonio, TX
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Austin Mahone Net Worth

Care este valoarea netă a lui Austin Mahone? Cântatul este principala sa sursă de venit. El și-a început cariera postând videoclipuri pe YouTube în iunie 2010. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,2 milioane de dolari (USD).

Austin Mahone Carieră

Austin Mahone a lansat în mod independent primul său single, „11:11”, pe iTunes, în 2012. A apărut în „Magik 2.0”, o melodie de Becky G, în 2013. În 2015, a continuat să lanseze în mod independent muzică nouă pentru fanii săi . Mahone a lansat noul său single „De ce nu facem noi”, în 2019. El a anunțat și lansarea unui nou single numit „Summer Love”, care va fi lansat pe 16 octombrie 2020.

Citește și: Shawn Mendes (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Austin Mahone Fapte

  1. Austin Mahone a interpretat „Lady” la Revoluția de Anul Nou a lui Pitbull.
  2. La sfârșitul lunii martie 2017, el a cântat la POPSPRING Japonia cu piesa sa Hot 100 „Dirty Work”, care a atins numărul 1.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Colaborările sale „Lady” cu Pitbull și „Creatures of the Night” cu Hardwell care au ajuns pe locul 1 în topul Billboard din SUA Dance Club Songs.
  5. Negrul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Lizzo (Cântăreț) Valoare netă, iubit, Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, măsurători, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found