Tana Mongeau (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Tana Mongeau este o personalitate, muzician și model american de internet. Este cunoscută pentru videoclipurile sale „în timp de poveste” și videoclipuri similare de comedie. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Tana Mongeau.

Tana Mongeau Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Tana Mongeau? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Tana Mongeau Bio, Age & Family

Câți ani are Tana Mongeau? Ziua ei de naștere cade pe 24 iunie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Las Vegas, NV. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Tana MongeauWiki / Bio
Nume realTana Marie Mongeau
PoreclăTana Mongeau
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere24 iunie 1998
Locul naşteriiLas Vegas, NV
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateBisexual
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleFrancesca Farago
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Iubitul Tana Mongeau

Cine este iubitul Tanei Mongeau? Ea este deschis bisexuală. A început să se întâlnească cu Somer Hollingsworth în 2015. S-au despărțit în 2017. La jumătatea anului 2018, s-a întâlnit cu actrița Bella Thorne, apoi s-a întâlnit cu Brad Sousa. În iunie 2019, s-a logodit cu Jake Paul după ce acesta i-a propus în weekendul de 21 de ani. Ea și Paul s-au căsătorit o lună mai târziu. Ea și-a schimbat pe scurt numele afișate pe YouTube și Twitter în Tana Paul, numele ei legal fiind încă Tana Mongeau. Și-a schimbat numele de familie înapoi în Mongeau pe toate platformele de socializare. Mongeau a început să se întâlnească cu Francesca Farago în iulie 2020. Înainte de aceste relații, ea s-a întâlnit cu rapperul Lil Xan.

Citește și: Peter McKinnon (Fotograf) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Tanei Mongeau

Care este valoarea netă a Tanei Mongeau? Ea este cel mai faimos videoclipuri, sunt videoclipurile ei de „poveste”. Ea a postat un videoclip intitulat „Cuvântul N”, care a primit peste 7 milioane de vizualizări. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Tana Mongeau Carieră

Tana Mongeau este un cunoscut YouTuber care a câștigat peste 5 milioane de abonați. În 2018, ea și-a lansat propria conferință numită TanaCon pentru a rivaliza cu VidCon, dar a fost închisă în prima zi și anulată. Primul ei videoclip care a primit peste 1 milion de vizionări pe YouTube a fost intitulat „KICKED OUT OF WALMART”.

Tana Mongeau Fapte

  1. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  2. Ea este singură în aceste momente.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  5. Albastrul este culoarea ei preferată.
  6. Single-ul de debut al lui Mongeau, „Hefner”, a fost lansat în noiembrie 2017.
  7. Pe 24 ianuarie 2017, Mongeau a postat un videoclip intitulat „Cuvântul N”, care a primit peste 7 milioane de vizualizări.
  8. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  9. Este un iubitor de animale de companie avid.
  10. Îi place să călătorească și să fotografieze.

Citește și: emmymadeinjapan (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Divorț, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found