Lewis Howes (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Fapte, Citate

Cine este Lewis Howes? Este un antreprenor american, atlet și gazdă de podcasturi. Pe lângă acesta, el a fondat mai multe companii de milioane de dolari, inclusiv SportsNetworker, Inspired Marketing și Sports Executives Association. De asemenea, a jucat pentru New York Team Handball Club, precum și pentru echipa națională de handbal masculin din SUA. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, prietena, familia, faptele și multe alte citate despre el de Lewis Howes!

Lewis Howes Înălțime și greutate

Cât de înalt este Lewis Howes? El se află la o înălțime de 6 ft 3 înălțime sau altfel 1,93 m sau 193 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. El este și un ciudat de fitness. Are ochi căprui deschis și păr negru.

Lewis Howes Age

Câți ani are Lewis Howes? S-a născut pe 16 martie 1983 în Delaware, OH. În prezent, are 37 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Lewis HowesWiki / Bio
Nume realLewis Howes
PoreclăLewis
Faimos caAntreprenor
Vârstă37 de ani
Zi de nastere16 martie 1983
Locul naşteriiDelaware, OH
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaprox 6 ft 3 in
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 21 milioane USD (USD)

Lewis Howes Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lewis Howes? El a intervievat colegi antreprenori precum Timothy Sykes pe podcastul său, Școala măreției. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 21 de milioane de dolari (USD).

Fapte despre Lewis Howes

  1. Familie: Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public. Are și frați. Fratele său mai mare este muzician și profesor de jazz Christian Howes.
  2. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat Colegiul Principia, precum și Universitatea din Capitală.
  3. A fost receptor în Liga de fotbal din Arena înainte ca o accidentare la încheietura mâinii să-i deraieze cariera de fotbalist.
  4. El a stabilit recordul NCAA pentru majoritatea curților primitoare într-un singur joc, capturând 418 de curți împotriva colegiului Martin Luther.
  5. El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire.
  6. El este singur în aceste momente.
  7. Istoria sa de întâlniri anterioare nu este cunoscută la fel de bine. El nu este legat romantic în aceste momente.
  8. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  9. El este activ pe platformele de socializare.
  10. Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.

Citate Lewis Howes

  1. El crede în: „Fericirea vieții tale depinde de calitatea gândurilor tale, de relațiile tale, de scopul tău și de capacitatea de a te accepta și de a te iubi. Amintiți-vă că cel mai greu este să vă iubiți, deci asigurați-vă că vindecați trecutul, iertați-vă și nu vă gândiți prea mult la lucruri și veți fi bine ”.
  2. Nu te bate atât de tare. Îți vei strica viața și vei ucide fiecare vis dacă vei continua să te urăști înăuntru. Învață să te iubești și această lume va fi mult mai plăcută. ⁣
  3. Vindecă-ți trecutul. Când te ții de acea furie de la bătăuși, oamenii care au profitat de tine, etc doar te doare mai mult. Învață să te vindeci și să găsești pace înăuntru. Aceasta va fi una dintre cele mai mari realizări ale tale!
  4. Nu lăsați niciodată oamenii să vă împiedice să mergeți după ceea ce doriți. A trăi pentru a face pe plac celorlalți te va lăsa cu mult regret. Nu vă îmbătrâniți așa și trăiți-vă viața în condițiile voastre. ⁣
  5. Renunțați la relații atunci când știți că nu se aliniază la viața voastră și se potrivesc viselor voastre. Există 7 miliarde de oameni pe planetă, nu trebuie să fii prieten cu toată lumea și există oameni uimitori care vor fi niște majorete în loc de ucigași de vis toxici. ⁣
  6. Sănătatea și mentalitatea ta sunt cel mai mare atu. Învață să ai grijă atât de mult cât poți pentru că la finalul zilei calitatea vieții tale se bazează pe calitatea unei minți și a unui corp sănătos. ⁣
  7. Fii bun cu ceilalți și fă tot posibilul să slujești. Există multă durere și furie în lume. Nu-l lăsa să-ți răpească bucuria. Găsiți sensul în toate și căutați momente mici pentru a avea un impact durabil zilnic asupra vieții oamenilor. ⁣
  8. Prietenul meu Les Brown a spus: „Cimitirul este cel mai bogat loc de pe pământ, pentru că aici veți găsi toate speranțele și visele care nu s-au împlinit niciodată, cărțile care nu au fost scrise niciodată, cântecele care nu au fost niciodată cântate, invențiile care nu au fost niciodată împărtășite, leacurile care nu au fost niciodată descoperite, toate pentru că cineva se temea prea tare să facă acel prim pas, să țină pasul cu problema sau să fie hotărât să-și îndeplinească visul. ”is De aceea cred că una dintre cele mai mari infracțiuni poate comite este să dormi fără vis și să te trezești fără un scop. ⁣ Aceasta nu este o sarcină ușoară. Și îmi imaginez că voi scrie ceva peste 20 de ani de acum în timp ce mă uit înapoi la o imagine a mea de astăzi. Învățând mereu și crescând mereu.

Citește și: Lalania Hudson Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found