David Bromstad (gazda emisiunii TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

David Bromstad este un designer american și personalitate de televiziune. El a susținut calitatea de star pentru rolurile sale de pe HGTV, inclusiv găzduirea spectacolelor Color Splash și My Lottery Dream Home. El este, de asemenea, activ pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre David Bromstad!

David Bromstad Înălțime și greutate

Cât de înalt este David Bromstad? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

David Bromstad Age

Câți ani are David Bromstad? Ziua lui de naștere cade pe 17 august 1973. Are 47 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Cokato, MN. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

David-Bromstad-înălțime-și-greutate

Citește și: Jimmy Fallon (gazdă) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

David Bromstad Wiki

David BromstadWiki / Bio
Nume realDavid Reed Bromstad
PoreclăDavid Bromstad
Faimos caGazda emisiunii TV
Vârstă47 de ani
Zi de nastere17 august 1973
Locul naşteriiCokato, MN
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

David Bromstad Prietena

Cine este iubita lui David Bromstad? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. David Bromstad este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. Conform istoricului său anterior de întâlniri, el a avut o relație de lungă durată cu Jeffrey Glasko care sa încheiat în 2015.

David-Bromstad-iubită

Citește și: Natalia Rivera (gazda emisiunii TV) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă, fapte

David Bromstad Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui David Bromstad? El este câștigătorul sezonului HGTV One al HGTV Design Star. În 2008, Bromstad a devenit purtătorul de cuvânt al Mythic Paint. De asemenea, este un entuziast al mărcii pentru electrocasnice Miele. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Familia David Bromstad

Numele mamei lui David Bromstad este Diane Marlys Krueger și tatăl numit Richard Harold Bromstad. Mama lui este de origine suedeză și germană, iar tatăl său este de origine norvegiană. Are trei frați mai mari, Dean Richard Bromstad, Dynelle Renee Bromstad și Dyonne Rachael Bromstad. În perioada educației, a urmat Colegiul de Artă și Design Ringling din Sarasota, Florida.

David Bromstad Fapte

  1. David Bromstad a fost mereu interesat de artă și design.
  2. A urmat Colegiul de Artă și Design Ringling din Sarasota, Florida.
  3. După absolvire, a lucrat ca ilustrator Disney.
  4. A fost invitat în al doilea sezon al HGTV Design Star.
  5. În prezent, are o linie de mobilier și accesorii pentru casă disponibile prin Grandin Road, deținută de HSN.

Citește și: Charles Stiles (gazdă) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soție, copii, valoare netă, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found