Corey Scherer (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Corey Scherer? Este un dansator și coregraf american cu sediul în Tennessee. El a susținut că este membru al Fierce Dance Studio, Corey este, de asemenea, o celebritate online, faimoasă pe YouTube și Instagram. În afară de aceasta, el are un fan imens care urmărește acolo. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, carieră și multe altele despre Corey Scherer.

Corey Scherer Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Corey Scherer? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Corey Scherer Age

Câți ani are Corey Scherer? Ziua lui de naștere cade pe 13 septembrie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Nashville, TN. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Christy, iar tatăl, Allan. Are trei frați numiți, Courtney, Cenzey și Cambrey. În ceea ce privește calificările educaționale, el este bine educat.

Corey SchererWiki / Bio
Nume realCorey Scherer
PoreclăCorey
Faimos caDansator
Vârstă25 de ani
Zi de nastere13 septembrie 1995
Locul naşteriiNashville, TN
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,78 m (5 ft 10 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaDevyn Lundy
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Prietena Corey Scherer

Cine este iubita lui Corey Scherer? Era în relație cu Devyn Lundy. El și-a lansat canalul YouTube cu fosta lui iubită numită Corey și Devyn. În prezent, el nu are legături romantice cu nimeni. El este singur. Mai mult, el nu a dat nicio perspectivă despre istoricul său anterior de întâlniri.

Corey Scherer Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Corey Scherer? El a creat un videoclip pe 1 septembrie 2014 numit „Whatsup Amymarie Gaertner ?!” De asemenea, a lucrat cu o serie de nume mari pe Vine, inclusiv BigNik, Allicattt și TheGabbieShow. A câștigat mai multe competiții regionale și naționale ca dansator. Canalul său Vine a adunat milioane de adepți. În 2014, a format un parteneriat exclusiv cu Viral Nation. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Corey Scherer

  1. Wiki și Bio: El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
  2. Părinții săi sunt, de asemenea, proprietarii și directorii Fierce Dance Studio.
  3. Are și frați.
  4. Este cunoscut sub numele de Sonic în grup, în timp ce partenerul său este Knuckles.
  5. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.

Citește și: Lauren Kettering (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found