DC Heat (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

DC Heat este un Youtuber american și vedetă pe rețelele de socializare. Este bine cunoscut pentru creatorul său unic și generos de conținut de pe YouTube. Într-un interval foarte scurt de timp, a adunat peste 850.000 de abonați sub canalul său. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre DC Heat despre el!

Înălțimea și greutatea căldurii DC

Cât de înaltă este DC Heat? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea DC Heat este estimată la 5 picioare 8 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 62 kg. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

DC Heat Age

Câți ani are DC Heat? Ziua lui de naștere cade pe 27 ianuarie 2001. Are 19 ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Washington, DC. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Garrett Watts (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki DC Heat

DC HeatWiki / Bio
Nume realAidan
PoreclăDC Heat
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere27 ianuarie 2001
Locul naşteriiWashington DC
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 62 Kg (136 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-30-38 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

DC Heat Girlfriend

Cine este iubita lui DC Heat? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. DC Heat este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

DC-Heat-net-worth-starsgab

Valoare netă de căldură DC

Cât costă valoarea netă a DC Heat? Videoclipurile sale „Mini baschet joc!” și „Concursul Insane Dunk! EP 2 ”ambele au câștigat aproximativ 800.000 de vizionări în doar o lună. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte de căldură DC

  1. DC Heat l-a prezentat pe fratele său Colin pe canalul său în mai multe videoclipuri.
  2. El a încărcat un „Video introductiv al canalului” în septembrie 2014.
  3. S-a alăturat universului YouTube în ianuarie 2013.
  4. El este, de asemenea, activ pe platformele de socializare.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Nina Gray (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found