Conor McGregor (Boxer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Conor McGregor este un artist marțial mixt și boxer profesionist irlandez. El este un fost campion al Cage Warriors la greutatea pană și la greutatea redusă. El este cel mai mare extragere pay-per-view din istoria MMA, având în frunte cinci din cele șase evenimente UFC pay-per-view cele mai vândute. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Conor McGregor și multe altele despre el!

Conor McGregor Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Conor McGregor? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 77 Kg sau 170 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Conor McGregor Bio, Age & Family

Câți ani are Conor McGregor? Ziua lui de naștere cade pe 14 iulie 1988. În prezent, are 32 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut la Dublin, Irlanda. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. El este fiul lui Tony și Margaret McGregor. A crescut la Crumlin și a urmat un Gaelscoil și Gaelcholáiste atât la nivel primar, cât și la nivel secundar în Coláiste de hÍde din Tallaght, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru sport, jucând fotbal. În tinerețe, a jucat fotbal pentru Lourdes Celtic Football Club. La vârsta de 12 ani, McGregor a început și boxul la clubul de box Crumlin.

Conor McGregorWiki / Bio
Nume realConor Anthony McGregor
PoreclăConor McGregor
Faimos caBoxer
Vârstă32 de ani
Zi de nastere14 iulie 1988
Locul naşteriiDublin, Irlanda
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 77 Kg (170 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-37-43 inci
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiConor Jr. și Croia
Soția / soțiaDee Devlin
Valoarea netăaproximativ 120 milioane USD (USD)

Soția lui Conor McGregor

Cine este soția lui Conor McGregor? A avut o relație de lungă durată cu Dee Devlin. El și Dee au întâmpinat un fiu pe nume Conor Jr. în 2017 și un al doilea copil, Croia, în 2019.

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

Conor McGregor Net Worth

Care este valoarea netă a lui Conor McGregor? El a avut primul său meci profesionist de MMA, ca un jucător ușor, învingându-l pe Gary Morris cu un TKO în runda a doua. Valoarea sa netă este estimată la peste 120 de milioane de dolari (USD). În prezent se află pe două liste Forbes, plasându-se pe locul 53 pe lista Celebrity 100 2020 și pe locul 16 pe lista celor mai bine plătiți sportivi din lume 2020.

Conor McGregor Fapte

  1. A crescut la Crumlin și a urmat un Gaelscoil și Gaelcholáiste atât la nivel primar, cât și la nivel secundar în Coláiste de hÍde din Tallaght, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru sport, jucând fotbal.
  2. În tinerețe, a jucat fotbal pentru Lourdes Celtic Football Club.
  3. La vârsta de 12 ani, McGregor a început și boxul la clubul de box Crumlin.
  4. În 2006, McGregor s-a mutat împreună cu familia sa la Lucan, Dublin, urmând Gaelcholáiste Coláiste Cois Life. După aceea, a început o ucenicie în domeniul instalațiilor sanitare.
  5. În timp ce se afla la Lucan, l-a întâlnit pe viitorul luptător UFC Tom Egan și în curând au început să antreneze împreună arte marțiale mixte (MMA).
  6. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Ryan Garcia (Boxer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found