Anna Kendrick (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte

Anna Kendrick este o actriță și cântăreață americană. Ea a susținut rolul celebrității pentru că a interpretat-o ​​pe Jessica Stanley în The Twilight Saga și a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul din 2009 Up in the Air. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, valoare netă, măsurători ale corpului, familie, carieră și multe altele despre ea.

Anna Kendrick Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Anna Kendrick? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Anna Kendrick Măsurători ale corpului

Anna Kendrick este o frumoasă și superbă actriță care își menține silueta curbată și voluptă la maximum. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 35-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Briana Evigan (Actriță) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Anna KendrickWiki / Bio
Nume realAnna Cooke Kendrick
PoreclăAnna Kendrick
Faimos caActriţă
Vârstă35 de ani
Zi de nastere9 august 1985
Locul naşteriiPortland, ME
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleBen Richardson
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30 milioane USD (USD)

Familia Anna Kendrick

Câți ani are Anna Kendrick? Ziua ei de naștere cade pe 9 august 1985. Are 35 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Portland, ME. Este fiica contabilului Janice și a profesorului de istorie William Kendrick. Tatăl ei a lucrat și în finanțe. Este de origine engleză, irlandeză și scoțiană. Are și frați. Are un frate mai mare care este actor și a apărut în filmul dramatic Căutând un ecou (2000). În ceea ce privește educația, a urmat liceul Deering.

Iubitul Anna Kendrick

Cine este iubitul Anna Kendrick? A început să se întâlnească cu regizorul englez Edgar Wright în 2009. S-au despărțit în martie 2013. Mai târziu, a început să se întâlnească cu directorul de film englez Ben Richardson în februarie 2014.

Anna Kendrick Net Worth

Care este valoarea netă a Anna Kendrick? Kendrick și-a început cariera de mică. Când avea 12 ani, a jucat un rol secundar în muzica din 1998 a Broadway High Society. De asemenea, a cântat pe diferite coloane sonore pentru filmele sale și a publicat un memoriu, Scrappy Little Nobody, în 2016. Valoarea sa netă este estimată la peste 30 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Symonne Harrison (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Anna Kendrick Carieră

Anna Kendrick a câștigat importanță în 2008 pentru povestea romantică Twilight. În 2010, Kendrick a interpretat-o ​​din nou pe Jessica Stanley în cea de-a treia tranșă a saga Twilight, Eclipse. Tot în 2020, Kendrick a jucat în seria antologiei comediei romantice HBO Max Love Life, pentru care a servit în plus ca producător executiv.

Anna Kendrick Fapte

 1. Kendrick a jucat în Tabelul 19, care a fost lansat pe 3 martie 2017.
 2. Actrița și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce a oferit niște înfățișări fierbinți pentru cameră.
 3. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 4. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 5. În 2012, cel mai de succes film al lui Kendrick din 2012 a fost comedia muzicală Pitch Perfect.
 6. Este membră a Academiei de Arte și Științe a Filmului din Filiala Actorului din 2010.
 7. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 8. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 9. Ea este singură în aceste momente.
 10. Este activă pe platformele de socializare.
 11. Este un iubitor de animale de companie avid.
 12. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 13. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 14. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 15. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Tiffany Haddish (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte