Patty Mayo (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Patty Mayo este un antreprenor american și YouTuber. El s-a prezentat în fața stelei pentru seria sa de vânătoare de recompense și scenarii de vloguri, în plus față de serialul său prezentându-se ca șerif în Oregon. De asemenea, este foarte activ pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Patty Mayo Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Patty Mayo? El stă la o înălțime de 5 picioare 9 centimetri înălțime. Greutatea sa corporală este de aproximativ 65 kg sau 147 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond.

Patty Mayo Age

Câți ani are Patty Mayo? Ziua lui de naștere cade pe 6 iulie 1987. Are 33 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Boston, MA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Patty-Mayo-înălțime-și-greutate

Citește și: Kamri Noel McKnight (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Wiki Patty Mayo

Patty MayoWiki / Bio
Nume realPatrick Thomas
PoreclăPatty Mayo
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă33 de ani
Zi de nastere6 iulie 1987
Locul naşteriiBoston, MA
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 65 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaRaven Walton
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietena Patty Mayo

Cine este iubita lui Patty Mayo? Se întâlnește cu starul realității Raven Walton. Conform istoricului său anterior de întâlniri, el a ieșit cu Kayla Pillar și are, de asemenea, o fiică cu ea.

Patty Mayo Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Patty Mayo? Și-a lansat canalul pe YouTube pe 12 noiembrie 2013 și a petrecut următorii doi ani producând aproximativ o duzină de videoclipuri de glumă destul de populare. De asemenea, conduce un al doilea canal cu conținut mai intim legat de viața sa personală, numit „Extra Mayo”. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Familia Patty-Mayo

Citește și: Tyler Scheid (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Patty Mayo

Numele real al lui Patty Mayo este Patrick Thomas; s-a născut și a crescut în Boston, Massachusetts. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte despre Patty Mayo

  1. Iubita de multă vreme a lui Patty Mayo, Kayla, joacă un rol semnificativ în operațiunea canalului, fiind o camera de filmare a serialului.
  2. În general apare în videoclipuri purtând mărfuri vestimentare Southland Bounty Hunters.
  3. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Iubește surfingul.

Citește și: Tiko (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found