Carter Sharer (Youtuber) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Cariera, Fapte

Carter Sharer este o vedetă americană pe YouTube și pe rețelele de socializare. Este bine cunoscut pentru că a lucrat alături de fratele său Stephen. Ambii frați au publicat în principal conținut legat de idei de bricolaj, cascadorii și vloguri zilnice. Canalul său auto-intitulat a acumulat peste 7 milioane de abonați. Pe lângă aceasta, el este, de asemenea, foarte activ pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Carter Sharer!

Carter Sharer Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Carter Sharer? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Carter Sharer Age

Câți ani are Carter Sharer? Ziua lui de naștere cade pe 21 octombrie 1993. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: ItsYeBoi (YouTuber) Bio, Wiki, Valoare netă, Prietena, Întâlniri, Carieră, Vârstă, Înălțime, Greutate, Date

Wiki Carter Sharer

Carter SharerWiki / Bio
Nume realCarter Sharer
PoreclăCarter
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere21 octombrie 1993
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpului42-30-38 inci
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2,6 milioane USD (USD)

Carter Sharer Prietena

Cine este iubita lui Carter Sharer? În prezent, este singur. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru. Mai mult decât atât, el a fost în relație cu colegul YouTuber Lizzy Capri până în 2019.

Valoare netă Carter Sharer

Cât costă valoarea netă a Carter Sharer? El se bucură din plin de viața sa. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,6 milioane de dolari (USD). El este cel mai bogat membru al echipei RAR al grupului, al doilea cel mai bogat fiind Lizzy Capri.

Citește și: James Charles (Youtuber) Bio, Wiki, Relație, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Sexualitate, Fapte

Carter Sharer Career

Carter Sharer este un YouTuber american care se concentrează pe prezentarea de videoclipuri farsă, cascadorii, videoclipuri comice. A colaborat cu Papa Jake și a participat și la un concurs Lego Ninja. De asemenea, are un al doilea canal numit Carters Life, unde arată în culise filme ale videoclipurilor sale, vloguri și ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi.

Familia Carter Sharer

Numele tatălui și al mamei Carter Sharer nu sunt cunoscute. Are și frați. Are doi frați care sunt Stephen Sharer și Grace Sharer, ambii sunt creatori de conținut pe YouTube. În ceea ce privește educația, a urmat Universitatea Carnegie Mellon, unde a studiat mecatronică, robotică și inginerie de automatizare.

Fapte despre Carter Sharer

  1. Carter este prieten cu celebrul Tiktoker Addison Rae.
  2. El deține o mulțime de mașini și are două Lambos.
  3. Este un creator YouTube de mare succes.
  4. Carter colaborează ocazional cu celebri YouTuberi pentru a crea conținut pentru canalele lor.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  6. El a fost, de asemenea, implicat în „Pond Monster” în curs de desfășurare.

Citește și: PewDiePie (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Vârstă, Înălțime, Greutate, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found