Merrick Hanna (Dansatoare) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Merrick Hanna este o dansatoare americană și o personalitate socială. A jucat și a dansat profesional pe scenă și pe ecran. El și-a început cariera de actorie în timpul a două veri complete ale verii Shakespeare alături de Intrepid Theatre Company. El a făcut cunoscut rolul de vedetă pentru apariția la Nickelodeon’s Lip Sync Battle Shorties, So You Think You Can Dance: The Next Generation, Mani și sezonul 12 din America’s Got Talent. Mai mult, el este, de asemenea, o vedetă de pe rețelele de socializare. A acumulat milioane de adepți sub contul său. El a depășit peste 850.000 de adepți în aplicație. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Merrick Hanna!

Merrick Hanna Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Merrick Hanna? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Merrick Hanna Bio, Age & Family

Câți ani are Merrick Hanna? Ziua lui de naștere cade pe 22 martie 2005. În prezent, are 15 ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în San Diego, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este Shawn, iar mama lui este Aletha. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume Sagan. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Alahna Ly (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Merrick HannaWiki / Bio
Nume realMerrick Hanna
PoreclăMerrick
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă15 ani
Zi de nastere22 martie 2005
Locul naşteriiSan Diego, CA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Numele tatăluiShawn Hanna
Numele mameiAletha Hanna
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5.6 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Merrick Hanna Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Merrick Hanna? Urmează o carieră în dans și modelare. Dansul este principala sa sursă de venit. A început să danseze după ce a renunțat la jocul de fotbal pentru ceva mai distractiv și mai personal. A modelat pentru mărci naționale precum GAP Kids, H&M și Honda. În plus, el a jucat în timpul verii filmelor de la Shakespeare din Much Ado About Nothing și A Winter’s Tale. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Citește și: Sophia Lucia (Dansatoare) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlnire, Familie, Valoare netă, Fapte

Merrick Hanna Prietena

Cine este iubita lui Merrick Hanna? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Merrick Hanna Fapte

  1. Merrick este specializată în stiluri cunoscute sub numele de „popping” și „animație”.
  2. Merrick este, de asemenea, o uriașă vedetă pe rețelele sociale.
  3. Are 157.000 de adepți pe Instagram, 86.000 pe canalul său de Youtube, 37.000 pe Facebook și 13.500 pe Twitter.
  4. Merrick o descrie pe bunica sa, Judith Lynne Hanna, în vârstă de 80 de ani, care se afla în culise la audiția sa „AGT”, ca fiind o mare influență asupra vieții sale.
  5. Merrick a început să ia cursuri de dans la Magdalena Ecke Family YMCA cu instructorul Cameron Greene.

Citește și: Monica Giavanna (Dansatoare) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found