Belle Delphine (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Belle Delphine este un cosplayer născut în Africa de Sud, personalitate de internet, model și YouTuber. Ea se remarcă prin glamour și modele de cosplay pe Instagram. Postările ei de pe platformă au prezentat o estetică „ciudată” și autoproclamată, fiind deseori influențate de meme și tendințe populare de pe Internet. Mai mult, a devenit faimă postând fotografii de costum de zână și pisoi pe contul ei de Instagram belle.delphine, care a adunat peste 4 milioane de adepți înainte ca acesta să fie închis în iulie 2019. Era cunoscută pentru faptul că își încorpora adesea numele fanilor în lucrarea ei de fotografie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Belle Delphine Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Belle Delphine? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Care sunt măsurătorile corporale ale Belle Delphine? Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Belle Delphine Age

Câți ani are Belle Delphine? Ziua ei de naștere cade pe 23 octombrie 1999. În prezent, are 20 de ani. Ea deține naționalitatea africană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Africa de Sud.

Belle Delphine Numele real

Care este numele real al Bellei Delphine? Numele ei real este Mary-Belle Kirschner. Ea este din Africa de Sud și s-a mutat în Anglia împreună cu familia ei când avea 11 ani. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați.

Belle DelphineWiki / Bio
Nume realMary-Belle Kirschner
PoreclăBelle
Faimos caCosplayer, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere23 octombrie 1999
Locul naşteriiAfrica de Sud
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateafrican
Etnie / rasaAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Belle Delphine

Cine este iubitul Belle Delphine? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Sabrina Nichole (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă Belle Delphine este de 2 milioane USD

Cât este valoarea netă a Belle Delphine în 2021? De asemenea, este populară pe YouTube, cu peste 1,7 milioane de abonați pe canalul său auto-intitulat. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD), începând cu 2021.

Fapte despre Belle Delphine

 1. Cel mai vechi selfie arhivat al Bellei era datat din martie 2015.
 2. Ocazional, ea postează fotografii japoneze ahegao.
 3. În 2018, Kirschner a început să încarce în mod regulat imagini cu modelarea ei pe Instagram, care avea o „fetiță de ciudată elfă ciudată” distinctă, autoproclamată.
 4. În iunie 2020, Kirschner s-a întors pe rețelele de socializare, încărcând un videoclip muzical pe YouTube care parodia melodia „Gooba” a rapperului american 6ix9ine.
 5. Este foarte faimoasă și pe platformele de socializare.
 6. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
 7. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
 8. Postările sale de pe platformă au prezentat o estetică „ciudată” și autoproclamată și au fost adesea influențate de meme și tendințe populare pe Internet.
 9. A urmat școala Priestlands din Lymington, Anglia, dar a renunțat la vârsta de paisprezece ani.
 10. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
 11. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
 12. Este recunoscătoare pentru fanii ei și pentru atenția masculină pe care o primește.

Citește și: Lana Rain (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte