Sam Chui (Travel Blogger) Valoare netă, Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soție, carieră, fapte

Sam Chui este un cunoscut blogger, fotograf și autor chinez-australian în domeniul aviației și călătoriilor. A scris trei cărți, inclusiv Air1, Air2 și Air3. În afară de aceasta, Sam Chui este, de asemenea, un creator de conținut YouTube cu peste două milioane de abonați și membru al celebrei liste de bloggeri. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Sam Chui și multe altele despre el!

Sam Chui Înălțime și greutate

Cât de înalt este Sam Chui? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Valoarea netă a lui Sam Chui

Care este valoarea netă a lui Sam Chui? În 2007, și-a început canalul pe YouTube și a devenit cunoscut. Unele dintre videoclipurile sale au adunat un exces de 12 milioane de vizualizări. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,5 milioane de dolari (USD).

Sam Chui Bio, Age & Family

Câți ani are Sam Chui? Ziua lui de naștere cade pe 7 noiembrie 1980. În prezent, are 39 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut la Beijing, China. El deține naționalitatea chineză și aparține etniei mixte. Când era copil, părinții lui s-au mutat la Hong Kong. În adolescență, Chui a vizitat adesea aeroportul Kai Tak și a urmărit avioanele aterizând și decolând din care a apărut pasiunea sa pentru aviație. În ceea ce privește educația, a studiat la King’s College din Hong Kong pentru școala secundară și Universitatea din Australia. S-a mutat în Emiratele Arabe Unite la începutul anului 2011 pentru a lucra într-unul dintre cele mai mari fonduri suverane de avere.

Citește și: Rony Abovitz (Antreprenor) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Carieră, Fapte

Sam ChuiWiki / Bio
Nume realSam Chui Kai-Sing
PoreclăSam Chui
Faimos caAntreprenor
Vârstă39 de ani
Zi de nastere7 noiembrie 1980
Locul naşteriiBeijing, China
Semnul nașteriiScorpionul
NaţionalitateChinez-australian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 65 Kg (139 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaN / A
Valoarea netăaproximativ 2,5 milioane USD (USD)

Soția Sam Chui

Cine este soția lui Sam Chui? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Jordan Matter (fotograf) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Valoare netă, Copii, Fapte

Sam Chui Carieră

În 1999, Chui a început un site web, publicând fotografii cu aeronave. Este cunoscut pentru imaginile aeriene ale Aeroportului Internațional Los Angeles capturate de elicoptere. În 2007, și-a început canalul pe YouTube și a devenit cunoscut. Unele dintre videoclipurile sale au adunat peste 12 milioane de vizionări. Chui a călătorit în peste 100 de țări și a zburat peste 2000 de zboruri. Călătorește peste 300.000 de mile în fiecare an pentru a testa zborurile și a-și împărtăși recenziile. În prezent, își conduce propriul blog și oferă comentarii aeronautice la mass-media globale, cum ar fi Bloomberg News și CNN.

Sam Chui Fapte

  1. În 2019, Chui a fost invitat pe un avion privat de lux Boeing 747-SP deținut anterior de Familia Regală Qatari.
  2. A zburat patru ore de la Hamilton, Canada, la Marana, Arizona ca singur pasager.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Peter McKinnon (Fotograf) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found