Alex Trebek (Jeopardy Host) Wikipedia, biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soție, carieră, familie, fapte

Alex Trebek era o personalitate de televiziune canadian-americană. Este cel mai bine cunoscut ca gazdă și actor al jocului. A fost gazda emisiunii de jocuri Jeopardy! Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Alex Trebek și multe altele despre el!

Alex Trebek Înălțime și greutate

Cât de înalt era Payton Porter? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 74 Kg sau 163 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Alex Trebek Cauza morții

Care este cauza morții lui Alex Trebek? Trebek a murit pe 8 noiembrie 2020 din cauza complicațiilor cancerului pancreatic. A suferit un atac de cord minor în casa sa. A fost internat la Centrul Medical Cedars-Sinai după ce se pare că a suferit complicații. Mai mult, pe 16 iulie 2020, Trebek a dat o actualizare cu privire la cancerul său. El a spus că chimioterapia „dă roade” în timp ce se simte încă obosit. El a mai declarat că așteaptă cu nerăbdare să înregistreze din nou.

Alex Trebek Net Worth

Care a fost valoarea netă a lui Alex Trebek? Actoria și găzduirea a fost principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 75 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Regis Philbin (gazdă de emisiuni TV) Wiki, biografie, înălțime, greutate, cauza morții, soție, copii, familie, fapte

Alex TrebekWiki / Bio
Nume realGeorge Alexander Trebek
PoreclăAlex Trebek
Faimos caGame Show Host
Vârstă80 de ani (decedat)
Zi de nastere22 iulie 1940
Locul naşteriiGreater Sudbury, Canada
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 74 Kg (163 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiMatthew și Emily
Soțul1. Elaine Callei

2. Jean Currivan

Valoarea netăaproximativ 75 milioane USD (USD)

Alex Trebek Biografie, vârstă și familie

Câți ani avea Alex Trebek în momentul morții sale? S-a născut în Sudbury, Ontario, Canada, la 22 iulie 1940. La momentul morții sale, avea 80 de ani. Numele tatălui său era George Edward Trebek, bucătar și mamă, Lucille Lagacé. A crescut într-o gospodărie bilingvă franceză-engleză. În ceea ce privește educația, a urmat liceul Sudbury și apoi a urmat Universitatea din Ottawa.

Citește și: Howard Stern (gazdă radio) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Carieră, Valoare netă, Date

Soția Alex Trebek

Cine a fost soția lui Alex Trebek? S-a căsătorit cu radiodifuzorul Elaine Callei în 1974. Cuplul nu a avut copii și a divorțat în 1981. Mai mult, în 1990, s-a căsătorit cu Jean Currivan, manager de proiect imobiliar din New York. Au doi copii, Matthew și Emily.

Citește și: Elaine Trebek Kares (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Alex Trebek Carieră

Alex Trebek a găzduit spectacolele populare Double Dare, Pitfall și High Rollers. A lucrat ca știrist și sportist pentru CBS atât la radio, cât și la televiziune. A găzduit spectacolul de joc The Wizard of Odds. Trebek s-a întors în calitate de panelist la revigorarea ABC din To Tell the Truth, în 2018.

Alex Trebek Fapte

  1. Alex Trebek a iubit gazda spectacolului de jocuri „Jeopardy!” de la debutul din 1984 în sindicalizare, a murit de cancer pancreatic.
  2. Trebek a dezvăluit în martie 2019 că fusese diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiul patru.
  3. Gazda jovială a câștigat cinci premii Emmy în timpul zilei pentru gazda remarcabilă a show-urilor.
  4. În 2011, Trebek a primit un premiu Peabody pentru „încurajarea, celebrarea și recompensarea cunoștințelor”; „Jeopardy” este singurul spectacol de joc după 1960 care a fost atât de onorat.
  5. Trebek a deținut recordul mondial Guinness pentru cele mai multe episoade de jocuri găzduite de același prezentator din 13 iunie 2014, după ce a găzduit 6.829 de episoade din „Jeopardy !,” la acel moment, depășind titularul recordului anterior Bob Barker.

Citește și: Andrea Espada (gazda emisiunii TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Fiu, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found