Lauren Summer (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Lauren Summer Barrett este un model american, un executiv de marcă, o stea Instagram și o personalitate socială din Apopka, Florida. Numele de utilizator al contului ei Instagram este @heylaurensummer, este plin de fotografii fierbinți și sexy. Ea este un model profesionist cu sediul în prezent în Los Angeles, California. Postează în mod regulat imagini și videoclipuri atrăgătoare sub contul ei oficial de Instagram. Ea își încarcă în mod regulat imagini de figură fierbinți și minunate, purtând bikini, lenjerie, costume de înot și așa mai departe. Ea și-a păstrat întotdeauna viața personală în secret. Are o popularitate imensă pe platformele de socializare. Are peste 1,7 milioane de adepți pe Instagram. Ea și-a început Instagram-ul în anul 2016 și, în câteva zile, a atras atenția oamenilor. Ea este Brand Executive alături de modelul Instagram Kayla Lauren.

Fondatoarea Shagmag, Julia Rose, și directorul de marcă, Lauren Summer, au făcut exact acest lucru și au fost interzise la nesfârșit de Liga Majoră de Baseball după ce l-au aruncat pe pitcherul Astros Gerrit Cole în timpul Jocului 5 din World Series.

„În timpul jocului, ați încălcat codul de conduită al fanilor, expunându-vă în timpul celei de-a 7-a reprize, pentru a promova o afacere”, se scria în scrisoare.

Lauren Summer și-a folosit recent platforma pe Instagram pentru a vorbi despre ceva foarte important, așa că știa exact ce vor să vadă fanii ei.

Summer a renunțat la o poză nudă pentru a vorbi despre moartea lui Breonna Taylor, care a fost împușcată fatal de poliția din Louisville în timp ce forțau intrarea în casa ei. Ofițerii LMPD au tras peste douăzeci de focuri. Taylor a fost împușcat de opt ori.

Lauren Summer Wiki

Wiki / Bio
Nume realLauren Summer Barrett
PoreclăLauren
Vârstă26 de ani
Ziua de naștere (naștere)10 august 1994
ProfesieModel
Renumit pentruInstagram Star și

Personalitate social media

Locul naşteriiOrlando, Florida
Naţionalitateamerican
Etniealb
sexualitateDrept
GenFemeie
Religiecreştin
Semn zodiacalLeu
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare și inci: 5′9 ″

În metru: 1,76 m

În centimetru: 176 cm

GreutateKilograme: 55 kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

34-24-34 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 D
Talie 24 in
Șolduri 34 in
Mărimea pantofului6 (SUA)
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiBlondă
Ai tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

RudeNecunoscut
Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
Iubit / ÎntâlnireAssad-Lawrence Hadi Shalhoub
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăNecunoscut
Favorită
Actor favoritChris Evan
Actrita preferataEmilia Clarke
Culoare preferataNegru și roșu
Bucătăria preferatămexican
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia și Las Vegas
Hobby-uriCitind carti,

Călătorii, Cumpărături

Valoarea netă
Valoarea netăAproximativ 800.000 USD în SUA
Taxe de publicitateAproximativ 150.000 de dolari SUA
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Patreon, Youtube

Lauren Summer Bio

Lauren Summer s-a născut pe 10 august 1994. Lauren aparține din Orlando, Florida și s-a mutat pentru a-și începe modelarea din Los Angeles. Ea aparține familiei irlandez-americane. Nu a dezvăluit niciodată prea multe informații despre familia sau viața personală.

Citește și: Amelia Vega (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Soț, Copii, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Lauren Summer Net Worth

Valoarea netă estimată a acesteia este de 800.000 USD în 2020. Ea taxează pentru sponsorizare între 2.904 și 4.840 USD. A câștigat peste 150.000 de dolari din Patreon. De asemenea, are o pagină privată Patreon la care vă puteți abona pentru fotografii și conținut video exclusiv. Puteți cumpăra abonamentul de argint pentru 20 USD sau abonamentul de aur pentru 150 USD.

Lauren Summer Age

Lauren Summer age are 26 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Are o figură curbată. Cântărește 55 kg sau 121 lbs. Măsurarea corpului ei este 38-24-34. Poartă un sutien de 34 D. Are ochi verzi și păr blond. În plus, are o figură în formă de Clepsidră.

Lauren Summer Career

Vorbind despre cariera ei, s-a mutat la Los Angeles, California, pentru a deveni model. Este cea mai bună prietenă și colegi de serviciu cu modelele Julia Rose și Kayla Lauren. Cei trei lucrează ca producători de modele și conținut la Shagmag. Înainte de a deveni un executiv de marcă și un model pentru Shagmag, Summer a pozat nud pentru Playboy Magazine. Ea încă poartă nudă pe Instagram și în Shagmag, dar a început să modeleze și pentru revista iconică. Ea predică în mod regulat pozitivitatea corpului și se manifestă împotriva cenzurii în posturile sale.

Lauren Summer Boyfriend

În prezent, Lauren Summer se întâlnește cu un model și nativ din Florida, Assad-Lawrence Hadi Shalhoub, potrivit conturilor lor de pe rețelele de socializare. El a scris pe Instagram în august, „La mulți ani la acest @heylaurensummer?. Au fost trei ani sălbatici și nu aș fi vrut altfel. La mai multe amintiri și experiențe uimitoare împreună. Te iubesc ❤️? ”

Mai mult, Shalhoub lucrează ca antrenor de fitness și amândoi au, de asemenea, Patreons private în comun, deoarece are un cont pe care fanii săi îl pot plăti pentru a-l urma.

Citește și: Daphne Joy (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Relație, Fiu, Valoare netă, Părinți, Greutate, Fapte

Lauren Summer Facts

  • Îi place să joace jocuri video și postează în mod regulat fotografii și videoclipuri despre ea însăși jucând jocuri video.
  • Consola ei la alegere este Nintendo Switch, iar jocul ei la alegere este Zelda: Breath of the Wild.
  • De asemenea, este un fan al Mario Kart și invită în mod regulat fanii să se joace cu ea.
  • Similar cu multe modele Instagram, ea își folosește dragostea pentru jocuri pentru a se conecta cu fanii ei și pentru a-și promova marca.
  • Postează în mod regulat reclame pe contul ei de Instagram, promovând alte mărci.
  • Instagram și-a șters conținutul înainte pentru încălcarea condițiilor de furnizare a serviciilor prin postarea de nuditate.
  • Potrivit site-ului ei, Lauren suferă o dată de „tulburare de panică”.
  • Încă din copilărie și-a dorit să fie un model.
  • Citirea ei pe Instagram este „Modelul tău prietenos de cartier”.

Citește și: Sarah Russi (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found