NLE Choppa (Singer) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

NLE Choppa, alias Bryson Lashun Potts, este un rapper, cântăreț și compozitor american. El și-a ridicat faima pentru single-ul său din ianuarie 2019, „Shotta Flow”, care a fost certificat platină de RIAA. În plus, are un număr mare de abonați pe canalul său de YouTube. De fapt, el deține un cont și pe Spotify. Reglați-vă biografia!

NLE Choppa Vârstă, înălțime și greutate

În prezent, vârsta NLE Choppa are 17 ani. Frumosul blondie cu ochi negri are o înălțime de 6 picioare și 1 inci. Înălțimea NLE Choppa îl are pe fiecare gură de doamnă. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs.

NLE Choppa Girlfriend

În ceea ce privește viața personală și iubita, NLE Choppa nu se întâlnește cu nimeni și în prezent se bucură la maximum de viața sa de singurătate. Nu este căsătorit și nici nu este logodit cu nimeni în aceste momente. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

NLE Choppa Wiki

Wiki / Bio
Nume realBryson Potts
PoreclăNLE Choppa,

Baby Mexico, YNR Choppa, Top Shotta, Menace, Dennis

Vârstă17 ani
Născut1 noiembrie 2002
ProfesieRapper, cântăreț, compozitor
Renumit pentruSingle-ul său „Shotta Flow”
Locul naşteriiMemphis, Tennessee (Statele Unite)
Naţionalitateamerican
EtnieMultiracial
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacCapricornul
Reședința curentăMemphis, Tennessee (SUA)
singuri1. No Chorus Pt 3

2. Shotta Flow

3. Fără imn de dragoste

4. Redrum

5. Shotta Flow 2

Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inch: 6 '1 "

Centimetri: 186 cm

Metri: 1,86 m

GreutateKilograme: 75 Kg

Lire sterline: 165 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

42-32-37 țoli
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriNici unul
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareLiceul se stinge
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul Cordova
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană și thailandeză
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și antrenamente în sala de sport
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 7 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

NLE Choppa Bio & Family

Numele real al NLE Choppa este Bryson Lashun Potts sa născut în 2002 în Memphis, Tennessee (SUA). El deține naționalitatea americană. El aparține etniei multiraciale. Are o mamă jamaicană și un tată afro-american. Are și frați. În ceea ce privește educația, NLE a urmat liceul Cordova, unde a jucat baschet. În afară de asta, îi place să joace baschet și a făcut și antrenament de karate.

NLE Choppa Net Worth

Spectacolele NLE Choppa sunt apreciate și iubite în America și în întreaga lume, deoarece formează cântăreț vital al multor melodii populare. Astfel, se estimează că cântăreții au o plată mai mare decât cântăreții obișnuiți și compozitorii. NLE Choppa a apărut în multe videoclipuri de melodii, care au contribuit la actuala sa valoare netă presupusă a fi de 7 milioane de dolari. Cu toate acestea, el a reușit să păstreze evidențele sale financiare reale din ochii publicului. NLE Choppa este unul dintre cântăreții care interpretează pe care ar trebui să-i propui să asculți. El se pricepe la ceea ce face și, deși NLE Choppa a rămas în afara platformelor de socializare, moștenirea sa în interpretarea cântării îi ține pe oameni lipiți de locurile lor ori de câte ori a intrat o melodie.

NLE Choppa Carieră

Vorbind despre cariera sa, de când a început să-și exprime interesul pentru muzica rap, mama sa și managerul NLE Choppa îl gestionează. În 2018, a lansat prima sa piesă, „No Love Anthem”, sub numele YNR Choppa. Mai târziu, pe 22 iulie, a lansat mixtape-ul de debut, „No Love the Takeover”. A apărut și la „No Chorus Pt. 3 ”, un cântec în stil cifru al colectivului său Shotta Fam. După ce a câștigat un fan imens, o săptămână mai târziu, și-a lansat single-ul "Shotta Flow". Videoclipul a acumulat 10 milioane de vizionări într-o lună. De fapt, piesa a intrat în Billboard Hot 100 în mai 2019. Ulterior a ajuns la numărul 36. Choppa a lansat un nou single, „Blocc Is Hot”, produs de ATL Jacob. A fost făcut ca un tribut adus rapperului său preferat din copilărie, Lil Wayne. Apoi, la sfârșitul lunii decembrie 2019, a lansat prima piesă extinsă intitulată Cottonwood.

Pe 19 martie, a lansat single-ul principal al albumului "Walk Em Down" alături de Roddy Ricch. Pe 12 iunie 2020, a lansat „Shotta Flow 5”, a cincea continuare a single-ului său din 2019 „Shotta Flow”. Mai mult, albumul său de studio de debut este lansat în 2020. Mai mult, stilul său muzical include „voci animate” și rap energic. Sunetul său a fost, de asemenea, descris ca „melodic”, deși „puternic”. Jessica McKinney de la revista Complex a declarat că, de obicei, are o versiune „sălbatică și rambunțioasă” în versurile sale.

NLE Choppa Fapte

  • Bio & Wiki: La vârsta de 14 ani, a început freestyling-ul cu prietenii și a început să ia muzică în serios la 15 ani.
  • Într-un timp nespecificat, NLE Choppa a petrecut timp la un centru de detenție pentru minori.
  • Nu a dezvăluit niciodată pentru ce a fost arestat, dar a susținut că timpul său în detenție l-a motivat să-și schimbe viața.
  • Într-un episod al seriei sale de pe YouTube, „The Rise of NLE Choppa”, el a spus că a fi în detenție l-a ajutat foarte mult și a fost un „deschizător de ochi”.
  • Numele său NLE’s se află pe forma completă a „No Love Entertainment”.
  • În prezent, este foarte ocupat în noi proiecte viitoare.
  • El este și un iubitor de tatuaje.
  • El a cernelit mai multe tatuaje pe corp.

Citește și: Benicio Bryant (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Valoare netă, Fapte