Lauren Miranda (Selfie Controversy) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte

Lauren Miranda este un profesor american de școală medie cu sediul în New York, Statele Unite. S-a născut în 1994 la New York, SUA, care a intrat în controversă datorită faptului că i-a împărtășit prietenului ei o imagine topless cu ea însăși.

În urmă cu aproximativ doi ani și jumătate, Lauren Miranda, o profesoară de gimnaziu din New York, se pregătea acasă când a decis să-și facă un selfie topless și să-l trimită iubitului ei de atunci, care era profesor în același district școlar. .

În ianuarie 2019, Miranda, în vârstă de 28 de ani, a fost chemată la biroul directorului de la școala medie Bellport din Long Island, unde a fost profesoară de matematică din 2015.

Înainte de a merge la întâlnire, o colegă i-a spus lui Miranda că se zvonea că fotografia ei goală ar fi fost obținută de un student adolescent. Miranda era sigură că nu era a ei, pentru că nu trimisese niciodată așa ceva unui student. Dar în timpul ședinței din biroul directorului, unde erau în majoritate bărbați, unul dintre administratorii de școală bărbați a adus selfie-ul topless al Mirandei pe ecranul computerului și i-a arătat-o.

"Ești tu?" a întrebat, potrivit avocatului Mirandei, John Ray. Oficialii s-au confruntat cu Miranda despre selfie și au acuzat-o că a distribuit fotografia studenților. Au „încercat foarte greu să o umilească, să o reproșeze și să o facă să demisioneze”, a declarat Ray joi pentru BuzzFeed News. Ea nu a demisionat. La câteva zile de la întâlnirea din 11 ianuarie, Miranda a fost suspendată cu plată. Săptămâna trecută a fost concediată de districtul școlar central South Country. Superintendentul i-a spus că nu mai este un „model” pentru elevii pe care îi preda, deoarece sânii ei erau văzuți în selfie, a declarat Ray pentru BuzzFeed News. Miranda intenționează acum să dea în judecată districtul școlar și administratorii săi pentru 3 milioane de dolari, acuzându-i de discriminare ilegală de gen.

Lauren Miranda Age

Vârsta ei este de 28 de ani ca în 2020. Miranda i-a acuzat pe oficialii din districtul școlar că obiecționează femeile și consideră aspectul corpului lor superior ca fiind „inerent lasciv și / sau pervers și / sau inerent ofensator și rușinos și prurient, din cauza faptul că sunt femei. ”

Lauren Miranda Boyfriend

Miranda a avut o relație cu iubitul ei de câțiva ani și, mai mult, el s-a curvit și ca profesor în aceeași școală. Întrucât a avut loc incidentul fotografiei scurte, iubitul ei nu și-a asumat nicio responsabilitate față de controversă.

Lauren Miranda Bio & Family

Lauren Miranda s-a născut în 1994 la New York, SUA. Informațiile ei de familie nu sunt cunoscute în domeniul public. În ceea ce privește educația, și-a absolvit liceul de la o școală privată din New York și mai târziu și-a absolvit diploma de matematică la o universitate recunoscută. Miranda deține cetățenia americană și este de etnie alb-caucaziană.

Lauren Miranda Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Lauren Miranda? Valoarea ei este estimată în jur de 500 - 600.000 USD. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 4 inci înălțime.

Lauren Miranda Wiki

Wiki / Bio
Nume realLauren Miranda
PoreclăLauren
Vârstă28 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1994
ProfesieProfesor de matematică la școala medie din Bellford
Renumit pentruScoasă din slujba ei din cauza

fotografii private

scurs de iubitul ei

Locul naşteriiNew York
Naţionalitateamerican
EtnieDescendență albă caucaziană
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacFecioara
Reședința curentăLong Island, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'4 "

Centimetri: 163 cm

Metri: 1,63 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-32-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500 - 600 000 USD
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubit / ÎntâlnireSingur
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateLicențiat în matematică
ŞcoalăLiceul din New York
Favorită
Actor favoritTyler Posey
Actrita preferataOlivia Delcan
Culoare preferataViolet
Bucătăria preferatăItaliană
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriDans, Cânt, Gimnastă
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Citește și: Bridget McCain (Fiica lui John McCain) Wiki, Bio, Vârstă, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Părinți, Fapte

Lauren Miranda Fapte

  • A fost profesoară de gimnaziu și a concediat ulterior după ce un elev și-a obținut selfie-ul cu topless.
  • Acum dă în judecată districtul școlar pentru discriminare de gen.
  • Ea a susținut că oficialii școlii știau că nu a trimis selfie-ul unui elev.
  • Miranda a spus că vrea să se concentreze asupra imaginii mai generale a ceea ce înseamnă procesul său pentru egalitatea de gen și sărbătorirea corpurilor femeilor.
  • „Bărbații ne sexualizează constant corpurile. Ei chiar dau vina pe femei pentru că sunt femei. Ei ne fac să fim devianți sexuali, în loc să ne vedem ca apreciem frumusețea noastră ”, a spus Miranda.
  • Ea a spus că superintendentul nu putea dicta că nu este un model pentru studenți, „eu sunt un model”, a spus ea. „Eu susțin ceea ce cred.”

Citește și: Christine Baumgartner (Model) Wiki, Bio, Genți de mână, Vârstă, Înălțime, Nuntă, Copii, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found