Jillian Mele (jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jillian Mele este o cunoscută prezentatoare și reporteră americană de știri care este co-gazdă la Fox & Friends First, cu sediul în New York City. În 2005, Mele a absolvit un B.A. în artă și comunicare de la Universitatea La Salle din Philadelphia. Ea și-a început timpul în spectacol în 2017, după ce a devenit faimos ca ancoră sportivă din zona Philadelphia. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Jillian Mele.

Jillian Mele Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jillian Mele? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o sutienă de mărimea 30 C. Are ochi albaștri frumoși și părul blond.

Jillian Mele Age

Câți ani are Jillian Mele? Ziua ei de naștere cade pe 17 septembrie 1982. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Philadelphia, PA. Este fiica lui Roseanne și a lui Thomas Mele. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. În 2005, Mele a absolvit un B.A. în artă și comunicare de la Universitatea La Salle din Philadelphia.

Citește și: Taylor Lorenz (jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Jillian MeleWiki / Bio
Nume realJillian Mele
PoreclăJillian
Faimos caJurnalist
Vârstă38 de ani
Zi de nastere17 septembrie 1982
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
NaţionalitatePhiladelphia, PA
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Jillian Mele

Cine este iubitul lui Jillian Mele? Jillian Mele, jurnalista fierbinte și superbă, nu are legături romantice cu nimeni. Mai mult, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Jillian Mele Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jillian Mele? A câștigat un premiu Emmy pentru munca sa pentru CSN Philadelphia în 2016. A servit ca corespondent pentru Fox News, care a acoperit parada Super Bowl din orașul său natal Philadelphia Eagles în 2018. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în social media în timpul anii ei de adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Diletta Leotta (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Jillian Mele Carieră

Jillian Mele a lucrat ca funcționară de magazin alimentar în liceu. După școală, a acceptat o poziție de ancoră sportivă în Presque Isle, Maine și WIVT-TV în Binghamton, New York. În 2007, s-a alăturat echipei NBC 10 din Philadelphia, Pennsylvania, unde a câștigat un premiu Emmy pentru munca ei la un spectacol despre olimpiade. În 2014, a acceptat o poziție la NBC Sports Philadelphia, unde a găzduit un talk show sportiv de dimineață numit Breakfast on Broad, unde a câștigat încă un Emmy și un program post-joc Philadelphia Eagles numit Endgame. În martie 2017, Mele a acceptat o poziție la Fox News, unde servește ca co-ancoră a Fox & Friends First și ca reporter principal pentru Fox & Friends.

Jillian Mele Fapte

  1. Jillian Mele, cunoscută datorită muncii ei grele, a adus contribuții remarcabile în diferite sitcom-uri.
  2. Și-a petrecut copilăria alături de părinți și frați.
  3. Cu toate acestea, nu există detalii despre numele sau locul unde se află familia și frații săi.
  4. Ea s-a confruntat cu multe controverse. Cele mai multe dintre ele sunt întotdeauna îndreptate către aparițiile sale fizice.

Citește și: Kayleigh McEnany (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found