Aly Raisman (Gimnast) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Aly aka Alexandra Rose Raisman este o gimnastă americană bine cunoscută și olimpică de două ori. În 2012, a fost căpitană a echipelor de gimnastică olimpică feminină din SUA „Fierce Five” și „Final Five” din 2016, care au câștigat competițiile lor pe echipe respective. Este a doua cea mai decorată gimnastă olimpică din istoria americană în spatele lui Shannon Miller, cu șase medalii olimpice. Reglați biografia!

Aly Raisman Age

Câți ani are Aly Raisman? Vârsta ei are 25 de ani, în prezent. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare, 2 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 57 kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-34 țoli. Poartă o dimensiune de cupă de sutien de 32 D. Poartă o dimensiune de pantof de 7 S. Are ochi negri și păr negru. Are o figură curbată, seducătoare și fierbinte. Este și o ciudată de fitness. Are pielea strălucitoare și strălucitoare. Îi place să petreacă cu câinii ei de companie.

Aly Raisman Wiki

Bio / Wiki
Nume realAlexandra Rose Raisman
PoreclăAly
Născut25 mai 1994
Vârstă25 de ani (începând cu 2020)
ProfesieGimnastica artistică a femeilor
Renumit pentruDe două ori olimpic
Locul naşteriiNeedham, Massachusetts, S.U.A.
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniecaucazian
ZodiacFecioara
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'2 "
GreutateAproximativ 57 kg

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-26-34 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 D
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)

Familie
PărinţiTată: Rick Raisman

Mama: Lynn

FratiiBrett, Chloe și Madison
Relaţie
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Underwood (august 2016 - aprilie 2017)
Iubit / ÎntâlnireSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Calificare
EducaţieAbsolvent
ŞcoalăLiceul Needham
Cont social
Link cont socialInstagram, Twitter

Prietenul lui Aly Raisman

Aly Raisman este în prezent singur și nu se întâlnește cu nimeni. Anterior, ea îl iubea pe Underwood. Underwood și Raisman au avut o relație din august 2016 până în aprilie 2017. Underwood a spus că într-o zi cuplul a participat la un eveniment din Houston și a doua zi, ea a decis brusc să se despartă.

Aly Raisman Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Aly Raisman? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 10 milioane USD. Sursa ei principală de venit este cariera de actorie. De asemenea, câștigă din susținerile și sponsorii mărcii sale. De asemenea, este ambasadorul mărcii UNICEF Kid Power.

Valoarea netăAproximativ 10 milioane de dolari

(Începând cu 2020)

Sursa primara

de venituri

Cariera in actorie
AprobăriAproximativ 1 - 3 milioane USD
SalariuNecunoscut

Aly Raisman Bio & Family

Raisman s-a născut la 25 mai 1994, în Needham, Massachusetts. Ea deține naționalitatea americană. Ea aparține etniei caucaziene. Numele mamei sale este Lynn, o fostă gimnastă de liceu, iar numele tatălui este Rick Raisman. Are și frați. Are trei frați mai mici numiți, Brett, Chloe și Madison. Raisman este evreu și a spus: „Mă mândresc cu faptul că pot reprezenta nu numai SUA, ci și comunitatea evreiască de pretutindeni”. Când avea doi ani, Raisman a început gimnastica și își atribuie dragostea inițială pentru sport „Magnificent Seven”. În plus, s-a antrenat la Exxcel Gymnastics and Climbing până la nivelul 8, când s-a mutat la Clubul American de Gimnastică Brestyan sub antrenorii Mihai și Silvia Brestyan. Conform calificărilor sale educaționale, a absolvit liceul Needham în 2012. Apoi, după ce și-a finalizat anul superior prin cursuri online, în timp ce se pregătea pentru Jocurile Olimpice.

Aly Raisman Carieră

Conform carierei sale, Raisman a fost concurentă în sezonul 16 din Dancing With the Stars și a terminat pe locul patru cu dublu campion Mark Ballas. În 2008, a apărut și cu restul celor Fierce Five în sezonul anterior al DWTS. În 2009, ea a concurat la American Classic din San Diego. Apoi, în 2010, ea a concurat la Cupa Americană din Worcester, Massachusetts. S-a clasat pe locul trei la Cupa Americană din Jacksonville, Florida, cu un scor de 58.565, în 2011. În 2012, ea a concurat la Cupa Americană din New York City, clasându-se pe locul al doilea cu un scor de 60.823. Apoi, în 2013, a urmat cursurile Babson College din Wellesley, Massachusetts, înainte de a se întoarce la cariera sa profesională. S-a întors la gimnastică la cantonamentul național de octombrie, prima ei de la Jocurile Olimpice, în 2014. A revenit la competiție la Trofeul Orașului Jesolo la sfârșitul lunii martie 2015. A început anul la Trofeul Orașului Jesolo 2016 din Martie, și a terminat pe locul șase în general. În 2017, Raisman s-a prezentat ca una dintre numeroasele victime abuzate sexual de fostul medic al echipei olimpice, Larry Nassar, începând cu vârsta de 15 ani. În 2018, a acordat Premiul Arthur Ashe Courage, pentru Raisman și ceilalți supraviețuitori ai Scandalul abuzurilor sexuale din SUA Gimnastică.

Fapte despre Aly Raisman

  • Bio & Wiki: A apărut în timpul unui dans freestyle cu Shawn Johnson, câștigătoare a medaliei olimpice de aur din 2008.
  • Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare,
  • E mai rotundă.
  • Are o personalitate îndrăzneață și elegantă.
  • Este și o iubitoare de animale de companie.
  • Îi place să facă lucrări de caritate și susține femeile slabe.
  • A fost numită în consiliul de administrație al comisiei de licitație din Boston pentru Jocurile Olimpice de vară din 2024.
  • De asemenea, ea este de două ori campioană națională la exerciții la etaj, în 2012 și în 2015.
  • De asemenea, a fost membră a echipelor americane câștigătoare de aur la Campionatele Mondiale din 2011 și 2015 și medalia mondială de bronz la exerciții la etaj, în 2011.
  • Citirea ei pe Instagram este: „Folosește rețelele sociale pentru a răspândi bunătatea ❤️ Ia-ți timp în fiecare zi 🤗 Autor al FIERCE”.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found