Alia Shawkat (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Alia Martine Shawkat (n. 18 aprilie 1989) este o cunoscută actriță și artistă americană. Ea și-a crescut faima pentru rolurile sale de Hannah Rayburn în State of Grace, Maeby Fünke în serialul de televiziune Fox / Netflix, „Arrested Development”. De asemenea, a jucat ca Frances Cleveland, Virginia Hall și Alexander Hamilton la Comedy Central's Drunk History.

Alia Shawkat și Brad Pitt

Se zvonea că se va întâlni cu câștigătorul premiului Oscar Brad Pitt. Cei doi s-au întâlnit în 2019 la o expoziție de artă și de atunci atenția tabloidă pe care Shawkat a spus-o că este „incontrolabilă”.

Recent, ea a șters acest zvon. Actrița Alia Shawkat a stabilit recordul. Ea spune că este „doar prieteni” cu vedeta de la Hollywood, Brad Pitt. Într-un interviu, ea a spus: „Nu ne întâlnim. Suntem doar prieteni. Tocmai am devenit prieteni, iar Brad m-a prezentat grupului său de prieteni și a crescut de acolo ”, a spus ea.

În plus, actorul de la Hollywood, Angelina Jolie, și-ar fi avertizat fostul soț Brad Pitt împotriva lăsării fiicei lor Shiloh să se întâlnească cu prietenul său Alia Shawkat. Angelina Jolie și fiica lui Brad Pitt, Shiloh, l-au cunoscut pe Alia Shawkat în timp ce ea își vizita tatăl. Shiloh și Alia Shawkat l-au lovit și adolescenta ar fi fost încântată să o întâlnească din nou pe Alia Shawkat. Rapoartele susțin că Angelina Jolie l-a chemat pe Brad Pitt și l-a avertizat împotriva lăsării fiicei lor să se întâlnească cu actorul în vârstă de 31 de ani.

Alia Shawkat Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

Vârsta Alia Shawkat are 31 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are părul negru și are o pereche de ochi negri. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Citește și: Meghan Markle (Ducesa de Sussex) Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Familia Alia Shawkat

Alia Shawkat s-a născut pe 18 aprilie 1989 în Riverside, California. Ea aparține etniei mixte. Numele mamei ei este Dina Shawkat, iar tatăl este Tony Shawkat. A crescut în Palm Springs. Are și frați. Are doi frați. Tatăl ei este arab, din Irak. Mama ei este de origine norvegiană, irlandeză și italiană. Ea este nepoata actorului Paul Burke. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Alia Shawkat Carieră

Vorbind despre cariera ei, Shawkat a interpretat-o ​​pe Hannah în State of Grace, din 2001 până în 2004. În calitate de Maeby Fünke, Shawkat a fost un membru al distribuției obișnuite a Arrested Development pentru întreaga durată a spectacolului din 2003 până în 2018. A apărut și în Whip It co videoclipul muzical al starului Har Mar Superstar pentru „Tall Boy”, în 2009. În 2015, Shawkat a jucat pe Broad City. Shawkat joacă în comedia TBS Search Party, care a avut premiera, în 2016. În 2019, ea joacă, de asemenea, rolul lui Tyler, un partier american de viață din Dublin, în filmul Animals.

În plus, atunci când nu acționează, îi place să picteze. De asemenea, a participat la galerii din Los Angeles, Mexico City și Paris. De asemenea, îi place să facă muzică și să cânte în baruri de jazz. De la filmarea Whip It, ea a fost cea mai bună prietenă cu colega Ellen Page.

Citește și: Levy Tran (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tatuaje, Valoare netă, Soț, Iubit, Fapte

Alia Shawkat Net Worth

Alia Shawkat este o actriță a cărei valoare netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari SUA. De asemenea, câștigă de la sponsorii și agenții de publicitate plătiți.

Wiki Alia Shawkat

Wiki / Bio
Nume realAlia Shawkat
PoreclăAlia
Vârstă31 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

18 aprilie 1989
ProfesieActriţă
Renumit pentruSitcom de televiziune Fox / Netflix

Dezvoltare arestată

Locul naşteriiRiverside, California, S.U.A.
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieMultiracial
ZodiacSăgetător
Reședința curentăLos Angeles, California, S.U.A.
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTată: Tony Shawkat

Mama: Dina Shawkat

FratiiFrate: 2 (Nume necunoscut)

Sora: Niciuna

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubit Brad Pitt (zvonuri)
Iubitul actualSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăNecunoscut
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritBrad Pitt
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatHobbit, La La Land
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 4 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Alia Shawkat Fapte

  • Shawkat lucrează ca actor de la vârsta de 9 ani și a trăit în public încă din copilărie, o experiență pe care o recunoaște poate duce la o fracturare a sinelui.
  • Încercase întotdeauna să-și separe imaginea publică de cea privată, dar vizionarea videoclipului SXSW a fost prima dată când a simțit o coliziune a celor două spații suficient de puternice pentru a o scutura.
  • A fost cunoscută în primul rând din rolul ei de Maebe, obiectul răutăcios al poftei verișoarei sale din seria lungă Arrested Development.
  • Ea joacă rolul protagonistului, Dory, care, de-a lungul anotimpurilor, a devenit o femeie fatale delirantă care se auto-mărește.
  • În ciuda carierei sale de zeci de ani, majoritatea magazinelor care postează fotografii cu Shawkat și Pitt au subliniat exterioritatea ei.
  • În 2018, Shawkat a co-scris și a jucat în experimentul indie Duck Butter, ca Naima.
  • Shawkat se referă la adolescența ei târzie și la 20 de ani, pe care i-a petrecut petrecând, bând și trăind oarecum nesăbuit, în încercarea de a fi un fel de super-chill Everywoman care a fost în jos pentru orice.
  • Învață să renunțe la așteptările pe care i le-a pus oamenii pe care nu îi va întâlni niciodată sau cărora le pasă de ea doar în măsura în care se referă la „un tip alb mai în vârstă”.

Citește și: Nicolette Scorsese (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Întâlniri, Soț, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Citește și: Brianne Howey (actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Iubit, Întâlniri, Părinți, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found