KittyPlays (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

KittyPlays este pseudonimul celebrității canadiene de internet Kristen Michaela. Este cunoscută mai ales pentru streaming de jocuri video pe Twitch. KittyPlays difuzează o varietate de jocuri, dar este adesea văzut jucând jocuri, cum ar fi „Call of Duty”, „League of Legends” și „Fortnite.” În plus, găzduiește și produce propriul său spectacol Playtime cu Kitty Plays. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre KittyPlays.

KittyPlays Înălțime și greutate

Cât de înaltă este KittyPlays? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători KittyPlays

Care sunt măsurătorile corporale ale KittyPlays? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-39 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

KittyPlays Age

Câți ani are KittyPlays? Ziua ei de naștere cade pe 16 februarie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume Graham. Are un mare danez pe nume Yuri. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

KittyPlays-age

Citește și: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

KittyPlays Wiki

KittyPlaysWiki / Bio
Nume realKristen Michaela
PoreclăKittyPlays
Faimos caTwitch Star, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere16 februarie 1992
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCanada
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

KittyPlays Boyfriend

Cine este iubitul KittyPlays? Steaua fierbinte și superba Twitch KittyPlays este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

KittyPlays-iubit

Citește și: Igumdrop (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

KittyPlays Net Worth

Cât costă valoarea netă a KittyPlays? La o vârstă fragedă, KittyPlays a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. De asemenea, câștigă sute de dolari prin canalul ei de YouTube. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte KittyPlays

  1. KittyPlays a urmat universitatea din Canada și intenționa să devină chirurg înainte de a-și schimba diploma în afaceri.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Ea și-a început canalul Twitch în 2013.
  4. Ea a acumulat peste 600.000 de abonați, precum și 52 de milioane de vizionări sub canalul ei de YouTube.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Carabeanz (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found