Chasten Glezman (Soțul lui Pete Buttigieg) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

Chasten Glezman, care acum merge pe Chasten Buttigieg pe rețelele de socializare, este mai bine cunoscut ca soțul lui Pete Buttigieg, alias „primarul Pete”. Pete este singurul candidat milenar din 2020 și, dacă ar fi ales, ar fi cel mai tânăr președinte din istoria americană. În ciuda experienței sale tinere și locale, o bandă loială de susținători s-au adunat în jurul fostului primar din South Bend, Indiana, care este în mod deschis gay și căsătorit cu soțul Chasten Glezman. Nu este greu de văzut de ce: Pete, un veteran și un erudit, este carismatic și inteligent pentru bici și a fost descris ca viitorul partidului democratic chiar de Obama.

În plus, conform anunțului de nuntă din New York Times, Chasten, în vârstă de 31 de ani, este „profesor de liceu la o Academie Montessori din Mishawaka, Indiana, în apropiere”. Și-a luat masteratul în educație la Universitatea DePaul din apropiere, după ce a obținut licența de la Universitatea din Wisconsin. El predă științe umaniste și dramă și se pare că este foarte iubit de copii.

Valoare netă și avere

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de persoană este Chasten Glezman. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Chasten Glezman de a o face ca o carieră didactică. Din această cauză, nu este o surpriză faptul că Chasten Glezman se ridică treptat la stele, pentru a deveni unul dintre cei mai buni profesori de gimnaziu. Începând cu 2020, Valoarea netă a lui Chasten Glezman este estimată la aproximativ 5 milioane USD.

Vârstă, înălțime și greutate

Varsta Chasten Glezman are 31 de ani. Are o înălțime foarte bună de 5 Picioare 6 Inchi. Greutatea sa corporală este de aproximativ 85 de kilograme. Măsurătorile corpului său sunt de 40-33-35 inci. Bicepsul său are 12 inci. În plus, culoarea părului este blond și are culoarea maro închis a ochilor.

Soț și copii

În prezent, Chasten Glezman este căsătorit cu primarul Pete Buttigieg și a legat nodul pe 23 iunie 2018, la biserica episcopală Catedrala Sf. Iacob. Mai târziu, ei și-au sărbătorit nunta la petrecerea locală LGBTQ Pride Week. Cuplul arată atât de dulce și fericit împreună. Chasten și Pete s-au întâlnit pe Hinge, iar Pete a propus pe aeroportul Chicago O'Hare, care se pare că Chasten a văzut pentru prima dată profilul lui Pete. Mai mult, Pete a ieșit gay în 2015. Curtea Supremă a legalizat căsătoria între persoane de același sex în 2015. Pete s-a căsătorit cu soțul său, Chasten Glezman, trei ani mai târziu.

Vizualizați această postare pe Instagram

Petrecerea de vacanță a primăriei 2019

O postare distribuită de Chasten Buttigieg (@ chasten.buttigieg) pe 8 decembrie 2019 la 19:17 PST

Citește și: Yolo Akili (Antreprenor) Net Worth, Age, Bio, Wiki, Girlfriend, Dating, Career, BEAM, Sexuality, Facts

În continuare, Chasten a spus: „Am avut câteva relații și am rămas cu câțiva ani din ultimii mei”, a adăugat Chasten. „Am vrut să întâlnesc pe cineva cu care să mergem la o întâlnire, scopul fiind o relație pe termen lung.” S-au mutat împreună în 2016, Chasten făcând naveta înapoi la Chicago până când și-a terminat studiile.

Conform cuplurilor de copii, cei doi se gândesc la viitorul lor. De fapt, Pete a spus: „Evident, am aruncat o cheie în planurile noastre pe termen scurt”, a spus el pentru People. „Indiferent ce se întâmplă, cred că următorul capitol din viața noastră personală va fi despre copii.”

Părinți și carieră

Chasten Glezman s-a născut la 23 iunie 1989 în Travers City, Michigan. El deține naționalitatea americană. Numele tatălui său este Terry Glezman, iar mama este Sherri Glezman și are și doi frați. Când avea 18 ani, s-a mutat din casa părintelui său după ce a dezvăluit că este gay și obișnuia să doarmă la canapeaua prietenului său. Începând cu educația sa, după absolvirea liceului, a absolvit Universitatea din Wisconsin cu o diplomă de licență în studii teatrale și globale în 2011. A obținut, de asemenea, studii postuniversitare la Universitatea Depaul și ulterior a primit masteratul în educație în studii curriculare.

Vorbind despre cariera sa, a lucrat și ca profesor suplinitor pentru școlile publice din Chicago și mai târziu a primit certificarea AMS prin intermediul Programului de educație secundară a profesorilor din Cincinnati Montessori. După absolvire, s-a mutat la Milwaukee și și-a început cariera ca artist didactic pentru prima etapă, teatru pentru copii și academie și s-a mutat la South Bend și a obținut un loc de muncă la școala publică South Bend ca profesor supleant. În prezent, predă științe umaniste la o școală Montessori din South Bend.

Wiki Chasten Glezman

Wiki / Bio
Nume realChasten Glezman
PoreclăChasten Buttigieg
Născut23 iunie 1989
Vârstă31 de ani
ProfesieProfesor
Renumit pentruSoțul primarului Pete Buttigieg
Locul naşteriiTravers City, Michigan
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateGay
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacCapricornul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '6 "

Centimetri: 167 cm

Metri: 1,67 m

GreutateKilograme: 85 Kg

Lire sterline: 187 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

40-33-35 inci
Dimensiunea bicepsului12 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Fost iubitNecunoscut
Iubit / ÎntâlnirePete Buttigieg
Soț / SoțiePete Buttigieg
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificare1. Licență în Teatru și

Studii Globale

2. Maestru de educație în

Studii curriculare

3. Certificarea AMS prin intermediul Cincinnati Montessori

Programul de educare a profesorilor secundari

Universitate1. Universitatea din Wisconsin

2. Universitatea Depaul

ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoarea preferatăAlb și negru
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Vacanță preferată

Destinaţie

Miami
Hobby-uriMuzică, călătorii și antrenamente în sala de sport
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 5 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Citește și: Kishele Shipley (Kawhi Leonard Girlfriend) Bio, Wiki, Baby, Vârstă, Înălțime, Relație, Valoare netă, Fapte

Fapte despre Chasten Glezman

  • Chasten iese și vorbește oamenilor fără soțul său, devenind o entitate cunoscută în sine.
  • Fusese agresat sexual „de un cunoscut la o petrecere în casă.
  • Chasten și Pete s-au întâlnit pe Hinge, iar Pete a propus pe aeroportul Chicago O'Hare.
  • Mai sunt multe de venit de la cuplu, pe măsură ce continuă să facă istorie.
  • Are un imens fan care își urmărește și platformele de socializare.
  • Citirea sa pe Instagram este: „Învățător, soț, salvare tată doggo. Sărbătoriți întotdeauna profesorii, artele, incluziunea și bunătatea. Rezervați 9/1. Disponibil pentru precomandă acum! (el lui)".

Citește și: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Vârstă, Cauza morții, Valoarea netă, Soția, Cariera, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found