Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte

Cine este Barron Trump? Este un politician american Celeb. Este fiul cel mai mic al președintelui SUA, Donald Trump. Mama sa este a treia soție a lui Donald, Melania Trump. El a apărut la un miting de campanie din Carolina de Sud și a fost prezent la discursul de acceptare al RNC al tatălui său, discursul victoriei prezidențiale și ceremonia de inaugurare în ianuarie 2017 și la unele dintre evenimentele ulterioare. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, vârsta, familia, tatăl, mama, frații și mai multe informații despre el ale lui Barron Trump.

Înălțimea și greutatea lui Barron Trump

Cât de înalt este Barron Trump? Ea se află la o înălțime de 5 ft 11 în înălțime sau altfel 180 m sau 1,80 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. În plus, are părul blond și are ochii aluni.

Barron TrumpWiki / Bio
Nume realBarron Trump
PoreclăBarron
Faimos caKid Celebrity
Vârstă14 ani
Zi de nastere20 martie 2006
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,80 m (5 ft 11 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8 (SUA)
MamăMelania Trump
TatăDonald Trump
FratiiDon Jr., Ivanka și Eric Trump cu Ivana Trump; Tiffany Trump cu Marla Maples
Valoarea netăN / A

Barron Trump Bio, Age & Family

Câți ani are Barron Trump? Ziua lui de naștere cade pe 20 martie 2006. Are 14 ani. Semnul său zodiacal este Pești. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. El este de origine germană și scoțiană de partea tatălui său și de origine slovenă de partea mamei sale. Mama sa se numește Melania Trump. Ea este un fost model care a apărut pe coperta Vogue și a apărut și în problema costumului de baie SI 2000. Ea a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite când soțul ei Donald Trump a preluat funcția în 2017. Numele tatălui său este Donald Trump. El este al 45-lea președinte al Statelor Unite, el și-a pus amprenta pentru prima dată ca om de afaceri de succes, devenind un proeminent dezvoltator imobiliar. A fondat The Trump Organization și a fost gazda popularului serial de realitate The Apprentice. Are și frați. Are frați vitregi mai mari pe nume Donald Jr. și Eric și două surori vitrege mai mari pe nume Ivanka și Tiffany. În ceea ce privește calificările sale educaționale, el urmează școala medie.

Carieră și valoare netă Barron Trump

Cât costă valoarea netă a lui Barron Trump? În copilărie, a trăit pe propriul etaj în apartamentul Trump din Turnul Trump din Manhattan. Juca golf cu tatăl său. Este priceput în a vorbi slovenă și franceză. În ziua în care tatăl său a fost inaugurat, a fost văzut jucând peek-a-boo cu Theodore, fiul cel mic al Ivankei Trump. La fel ca în 2020, valoarea sa netă nu este cunoscută în domeniul public.

Educație Barron Trump

A urmat Columbia Grammar & Preparatory School din Manhattan. Pe lângă engleză, Barron vorbește fluent limba slovenă. În prima copilărie, Barron a făcut mai multe apariții la televiziune, inclusiv pe The Apprentice și un episod din 16 mai 2006, The Oprah Winfrey Show la doar două luni. Barron nu s-a mutat imediat în Casa Albă când tatăl său a devenit președinte, ci a rămas la Trump Tower cu mama sa până la sfârșitul anului școlar 2016–2017. Melania și Barron s-au mutat la Casa Albă pe 11 iunie 2017. Acum urmează școala episcopală Sf. Andrei din Potomac, Maryland.

Fapte despre Barron Trump

  1. Are cinci frați numiți, Don Jr., Ivanka și Eric Trump cu Ivana Trump; Tiffany Trump cu Marla Maples; și Barron Trump cu prima doamnă Melania Trump.
  2. Donald Jr., Ivanka și Eric sunt cei trei copii mai mari ai lui Trump, din prima căsătorie cu Ivana Trump.
  3. Barron William Trump este cel mai mic copil al lui Donald Trump și singurul său copil alături de Melania Trump.
  4. Se știe că Barron este un fan al fotbalului.
  5. A apărut într-un Arsenal F.C. tricou și s-a întâlnit cu jucătorii lui D.C. United la ediția de ouă de Paște de la Casa Albă în aprilie 2017.
  6. În septembrie 2017, a fost selectat să se alăture echipei U-12 pentru Academia de Dezvoltare D.C. United pentru sezonul 2017–2018.
  7. Din februarie 2019, Barron joacă cu Asociația de Fotbal Arlington.
  8. În mai 2006, Barron Trump a fost botezat la Biserica Episcopală din Bethesda-by-the-Sea din Palm Beach, Florida.
  9. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  10. El nu este activ pe platformele de socializare.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found