Sky Brown (Skateboarder) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Sky Brown este un skateboarder anglo-japonez. Este cunoscută mai ales pentru că a concurat pentru Marea Britanie. Este cea mai tânără skateboarder profesionist din lume și a câștigat, de asemenea, programul TV american Dancing with the Stars: Juniors. Mai târziu, în 2018, ea va deveni ulterior câștigătoarea sezonului inaugural Dancing with the Stars: Juniors. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, familia, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre ea.

Înălțime și greutate Sky Brown

Cât de înaltă este Sky Brown? Ea se află la o înălțime de 4 ft 6 în înălțime sau 1,37 m sau 137 cm. Cântărește în jur de 35 kg sau 77 lbs. Are ochi căprui frumoși și are părul blond.

Sky Brown Age

Câți ani are Sky Brown? Ziua ei de naștere cade pe 7 iulie 2008. În prezent, are 12 ani. Ea deține naționalitatea japoneză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Miyazaki, Japonia.

Sky BrownWiki / Bio
Nume realSky Brown
PoreclăCer
Faimos caSkateboarder, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 12 ani
Zi de nastere7 iulie 2008
Locul naşteriiMiyazaki, Japonia
Semnul nașteriiLeu
NaţionalitateAnglo-japoneză
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,37 m (4 ft 6 in)
Greutateaproximativ 35 Kg (77 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
MamăMiko
TatăStuart
FratiiFrate: Ocean Brown
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Familia Sky Brown

Sky Brown s-a născut în Miyazaki, Japonia. Mama ei este japoneză, iar tatăl ei este britanic. Numele ei japonez este Sukai. Familia ei sunt skateboarderi, iar preșcolarul ei avea un skate park. În prezent, are o rampă de patinaj în grădina din spate, deoarece nu există parcuri de skate în zona ei natală din Takanabe, Miyazaki. În afară de skateboarding, Brown este interesată de surfing și se ridică la 5 dimineața în majoritatea dimineților pentru a face surf.

Valoarea netă a Sky Brown

Care este valoarea netă a lui Sky Brown? Este sponsorizată de Nike, făcându-i cel mai tânăr sportiv sponsorizat de Nike din lume. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 1 milion USD (USD).

Cariera Sky Brown

A câștigat medalii olimpice de snowboarding. Brown nu are un antrenor de skateboarding, în schimb învață trucuri de pe YouTube. La vârsta de 10 ani, Brown a devenit un sportiv profesionist, făcându-l cel mai tânăr skateboarder profesionist din lume.

Fapte despre Sky Brown

  1. Numele tatălui său este Stuart și mama pe nume Miko.
  2. Are și frați.
  3. Are un frate mai mic pe nume Ocean Brown care patinează și el.
  4. Brown este unul dintre cei cinci britanici care încearcă să se califice la evenimentele de skateboarding de la Jocurile Olimpice de vară din 2020.
  5. Ea a căzut de pe skateboard-ul ei în căldură.
  6. În 2016, la vârsta de 8 ani, Brown a participat la Vans US Open, făcând-o cea mai tânără persoană care a concurat vreodată la eveniment.
  7. Este activă pe platformele de socializare.
  8. Are peste 602.000 de adepți pe Instagram și peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Aly Raisman (Gimnast) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found