Emma Chamberlain (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Cine este Emma Chamberlain? Născut de Michael și Sophia Chamberlain în San Bruno, California, este un celebru vlogger Lifestyle al cărui canal pe nume YouTube a depășit milioane de abonați prin vloguri, lookbook-uri, DIY-uri, haul și multe altele. În 2019, Time Magazine a inclus-o pe lista sa TIME 100 Next și pe lista celor 25 de persoane cele mai influente de pe Internet, scriind că „Chamberlain a fost pionierul unei abordări a vlogului care a zguduit ghidul de stil neoficial al YouTube”. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, valoare netă, carieră, familie și multe altele despre Emma Chamberlain!

Emma Chamberlain Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Emma Chamberlain? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Emma Chamberlain Age

Câți ani are Emma Chamberlain? Ziua ei de naștere cade pe 22 mai 2001. În prezent, are 19 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în San Bruno, CA.

Emma ChamberlainWiki / Bio
Nume realEmma Chamberlain
PoreclăEmma
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere22 mai 2001
Locul naşteriiSan Bruno, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Emma Chamberlain Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Emma Chamberlain? Chamberlain a încărcat primul videoclip pe canalul ei de YouTube pe 2 iunie 2017. În 2019, a lansat podcast-ul, Stupid Genius, care a ajuns la nr. 1 din 50 de țări. Ulterior, ea și-a redenumit podcast-ul la Anything Goes. De asemenea, și-a lansat propriul brand de cafea, Chamberlain Coffee, în același an. Ea i-a prezentat pe Ethan și Grayson Dolan într-un videoclip de pe YouTube din 2019, intitulat „DROPUTURILE LICEULUI PRIN FINALE”. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Emma Chamberlain

  1. Familie: Tatăl ei, Michael Chamberlain, este pictor în ulei.
  2. Are și frați.
  3. Ea a postat videoclipuri aproape zilnic în vara anului 2017.
  4. În prezent, locuiește în Los Angeles.
  5. Este un singur copil.
  6. Părinții ei au divorțat când avea cinci ani.
  7. În ceea ce privește calificările sale educaționale, a urmat școala centrală centrală din San Carlos, California și liceul Notre Dame, Belmont.
  8. A participat la săptămâna modei din Paris în martie 2019.
  9. Chamberlain are o asociere cu Fundația Make-A-Wish.
  10. În timpul pandemiei COVID-19, Chamberlain a fost unul dintre creatorii care au participat la campania PSA „Stay Home #WithMe” de la YouTube.
  11. A fost nominalizată la patru premii Streamy din 2018, cea mai mare dintre toate femeile creatoare: Creatorul anului, editare, prima persoană și a câștigat Breakout Creator.
  12. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  13. În decembrie 2017, a avut prima colaborare cu un YouTuber consacrat când a apărut într-un interviu de nouăzeci de minute pe canalul de podcast-uri de la Cody Ko, Insanely Chill.
  14. Chamberlain are o asociere cu Fundația Make-A-Wish.
  15. Este un iubitor de animale de companie avid și deține și animal de companie.

Citește și: Abby Roberts (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found