Neels Visser (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Neels Visser? Este un model american, YouTuber și aspirant la DJ. Ca model, are multă grijă de față și piele. Îi place să-și stropească fața cu apă caldă înainte de a se rade pe timp de noapte. „Mă doare mult mai puțin pentru mine dacă mă bărbieresc seara și apoi mă culc cu fața recuperându-mă și odihnindu-mă”, spune el. „Versuri sensul, dacă o fac în dimineața următoare, fața mea devine mâncărime și roșie.” Are o rutină devotată de îngrijire a pielii pe timp de noapte. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Neels Visser și multe altele despre el.

Neels Visser Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Neels Visser? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Neels Visser Age

Câți ani are Neels Visser? Ziua lui de naștere cade pe 26 septembrie 1998. În prezent, are 21 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Phoenix, AZ. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Neels VisserWiki / Bio
Nume realNeels Visser
PoreclăNeels
Faimos caModel, Youtuber,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere26 septembrie 1998
Locul naşteriiPhoenix, AZ
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-33-37 țoli
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Neels Visser Prietena

Cine este iubita lui Neels Visser? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Conform istoricului său anterior de întâlniri, el s-a întâlnit cu Cindy Kimberly.

Prietena sa, Cindy, a trimis în tweet: „Eu și Neels am împărtășit atâtea amintiri uimitoare în ultimul an, dar, din păcate, uneori lucrurile se sfârșesc și nu sunt neapărat vina nimănui. Nu a existat nici o luptă mare sau motiv pentru a alege părțile, voi avea mereu dragoste pentru Neels și voi prețui întotdeauna momentele pe care le-am împărtășit împreună și continuăm să-l susținem și să-l iubim ca individ. Ne-am împărtășit dragostea noastră, așa că pare corect să vă împărtășim și asta cu dvs. "

Neels Visser Net Worth

Care este valoarea netă a lui Neels Visser? Cariera sa de model este principala sa sursă de venit. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Neels Visser Carieră

Este unul dintre cei mai proeminenți modele de pe YouTube. Sub canalul său, el împărtășește sfaturi de coafură, recenzii despre produse și reacții la persoanele care își colorează și își tund părul acasă.

Fapte despre Neels Visser

  1. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  2. Era un adolescent foarte rebel.
  3. Sfatul lui Neels Visser pentru păr bun: Un șampon bun este foarte esențial - ceva care se potrivește tipului tău de păr. Un alt lucru grozav pe care îl aveți în cutia de instrumente pentru păr este uleiul, deoarece majoritatea oamenilor au vârfurile uscate. De asemenea, un mare agent de protecție împotriva căldurii dacă vă coafați.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Daphne Joy (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Relație, Fiu, Valoare netă, Părinți, Greutate, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found