Leighla Schultz (Seth Rollins, ex-logodnică) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Leighla Schultz este o vedetă americană de Instagram și un influent pe rețelele sociale. Este cunoscută sub numele de fosta logodnică Seth Rollins pe Twitter și Instagram. Perechea s-a logodit în 2014 după șase ani împreună.

Mai mult, pe 9 februarie 2015, o fotografie nudă a fostului luptător NXT Zahra Schreiber, despre care se spune că este iubita lui Lopez, a fost postată pe conturile sale de socializare, ale căror conținuturi sunt republicate automat de WWE.com. La scurt timp, pe pagina de Twitter a logodnicei sale de atunci, Leighla Schultz, au fost postate fotografii nud ale lui Lopez. Ca răspuns, Lopez și-a cerut scuze pentru „fotografii private care au fost distribuite fără consimțământul [său]”. La 25 februarie 2016, Lopez a dezvăluit că s-a despărțit de Schreiber, dar nu a spus ce a cauzat divizarea. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Leighla Schultz Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Leighla Schultz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Leighla Schultz? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-38 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

Leighla Schultz Age

Câți ani are Leighla Schultz? Ziua ei de naștere cade pe 6 iunie 1988. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni.

Leighla Schultz Wiki

Leighla SchultzWiki / Bio
Nume realLeighla Schultz
PoreclăLeighla
Faimos ca1. Instagram Star

2. Fosta logodnică Seth Rollins

Vârstă32 de ani
Zi de nastere6 iunie 1988
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSeth Rollins (Broke-Up)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Familia Leighla Schultz

Leighla Schultz s-a născut în Texas, Statele Unite, dar s-a mutat mai târziu la Davenport, Iowa. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. De la logodna ei și scandalul ulterior, ea a strâns peste 20.000 de adepți doar pe Instagram.

Iubitul Leighla Schultz

Cine este iubitul lui Leighla Schultz? Ea ar fi fost legată de Seth Rollins, este un luptător profesionist american semnat în prezent la WWE.

Leighla Schultz Net Worth

Cât costă valoarea netă a Leighla Schultz? Modelarea este principala ei sursă în cazul veniturilor din zilele noastre. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Leighla Schultz Fapte

  1. Leighla Schultz a strâns peste 20.000 de adepți doar pe Instagram.
  2. În martie 2015, ea și-a redeschis Twitter-ul, spunând „Și ne întâlnim din nou cu Twitter ...”
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Negrul este culoarea ei preferată.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Libby Offutt (Randy Moss Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found