Lindsey Graham (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Lindsey Graham este un politician american. El funcționează ca senator senior al Statelor Unite din Carolina de Sud. Graham a lucrat ca avocat în cabinetul privat înainte de a îndeplini un mandat în Camera Reprezentanților din Carolina de Sud din 1993 până în 1995. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera și Lindsey Graham. multe alte Fapte despre el!

Lindsey Graham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lindsey Graham? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,71 m sau 171 cm. Cântărește în jur de 65 Kg sau 143 lbs. Are ochi albaștri și părul brun închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Lindsey Graham Net Worth

Care este valoarea netă a Lindsey Graham? La începutul anilor 1990, el a servit pe scurt în Camera Reprezentanților din Carolina de Sud. Valoarea sa netă este estimată la peste 12 milioane de dolari (USD).

Lindsey Graham Age

Câți ani are Lindsey Graham? Ziua lui de naștere cade pe 9 iulie 1955. În prezent, are 65 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Central, SC. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Lindsey GrahamWiki / Bio
Nume realLindsey Olin Graham
PoreclăLindsey Graham
Faimos caPolitician
Vârstă65 de ani
Zi de nastere9 iulie 1955
Locul naşteriiCentral, SC
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 65 Kg (143 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 39-22-36 inch
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
Soția / soțiaNecăsătorit
CopiiN / A
Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Soția Lindsey Graham

Cine este soția lui Lindsey Graham? Graham nu a fost niciodată căsătorit și nu are copii. În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Carlos Brown (politician) Valoare netă, salariu, biografie, wiki, vârstă, soție, copii, carieră, fapte

Lindsey Graham Carieră

Lindsey Graham a lucrat timp de patru mandate în Camera Reprezentanților Statelor Unite pentru cel de-al treilea district al Congresului din Carolina de Sud din 1995 până în 2003. El a primit o Medalie de Stea de Bronz pentru serviciul meritoriu în 2014. În prezent, a fost un critic sincer al colegului republican Donald Candidatura lui Trump din 2016 și a declarat în repetate rânduri că nu îl susține pe Trump.

Familia Lindsey Graham

Lindsey Graham a crescut în Central, Carolina de Sud. Numele tatălui său este James și mama Millie Graham. Părinții lui au murit amândoi când avea vreo douăzeci de ani, moment în care și-a adoptat legal sora mai mică. El a contribuit la creșterea surorii sale, Darline Graham Nordone, după moartea mamei și a tatălui său. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Lindsey Graham

  1. Graham locuiește în Seneca, Carolina de Sud, este un baptist din sud și este membru al Bisericii Baptiste din Corint.
  2. Graham a susținut candidatura lui John McCain în 2000.
  3. În 2015, Graham a sponsorizat Senatul Legea privind protecția copilului nenăscut capabil de durere.
  4. Opozanții Tea Party au făcut referire la Graham ca „republican moderat”.
  5. El se descrie, totuși, ca un „republican în stil Reagan” și a fost descris ca un republican destul de conservator, cu „o înțelegere de moderație” și cu „o dungă independentă”.

Citește și: Theresa May (politician) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie: 10 fapte despre ea


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found