Nikki Runeckles (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Date

Nikki Runeckles este o cunoscută actriță și model britanic. A devenit faimă după ce a interpretat-o ​​pe seducătoarea studentă Chantelle în sitcom-ul Bad Education, uimit și filmul său. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea ale lui Nikki Runeckles.

Nikki Runeckles Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Nikki Runeckles? Frumoasa și superba doamnă Nikki Runeckles se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Nikki Runeckles Age

Câți ani are Nikki Runeckles? Ziua ei de naștere cade pe 28 mai 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Paris Hilton (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nikki RunecklesWiki / Bio
Nume realNikki Runeckles
PoreclăNikki
Faimos caActriță, Model
Vârstă29 de ani
Zi de nastere28 mai 1991
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Fiule1
IubituleJoel Whitaker
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Nikki Runeckles Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Nikki Runeckles? A realizat puterea rețelelor sociale de la o vârstă foarte fragedă și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. În iulie 2015, ea a anunțat că următorul ei proiect a fost un film de comedie-groază numit #MurderSelfie. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane USD (USD).

Iubitul Nikki Runeckles

Cine este iubitul lui Nikki Runeckles? Ea a întâmpinat un fiu în decembrie 2017 alături de Joel Whitaker. Mai mult, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Fapte despre Nikki Runeckles

  1. Nikki Runeckles are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Alexa Demie (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found