Hannah Kepple (Actriță) Wiki, Bio, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Fapte

Hannah Kepple este o actriță americană și o personalitate socială. Ea a susținut rolul celebru pentru rolul ei recurent de „Lună” în serialul web american intitulat „Cobra Kai”. De asemenea, a lucrat la câteva proiecte și emisiuni TV mai mici, inclusiv documentare și alte serii TV. A apărut, de asemenea, ca Emily la „Tell Me Your Secrets” (2019) și Kristy Ray la „Your Worst Nightmare” (2019), dintre care una este Mini Series, iar cealaltă fiind un documentar realizat și filmat pentru televiziune. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Hannah Kepple.

Hannah Kepple Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Hannah Kepple? În 2018, a fost invitată la Podcast-ul The Man Cave Chronicles. De asemenea, lucrează la stabilirea unei cariere ca actriță în industria de divertisment. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Hannah Kepple Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Hannah Kepple? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Hannah Kepple? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Hannah Kepple Age

Câți ani are Hannah Kepple? Ziua ei de naștere cade pe 20 noiembrie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Statele Unite. Mama ei se numește Julie. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Hannah-Kepple-vârstă

Citește și: Silje Torp Færavaag (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hannah Kepple Wiki / Bio

Hannah KeppleWiki / Bio
Nume realHannah Kepple
PoreclăHannah
Faimos caActriță TV
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere20 noiembrie 2000
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleXolo Mariduena
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietenul Hannah Kepple

Cine este iubitul lui Hannah Kepple? Ea are o legătură romantică cu Xolo Mariduena, iar duo-ul a început să se întâlnească după finalizarea primului sezon al Cobra Kai.

Fapte despre Hannah Kepple

  1. Hannah Kepple are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 621 de adepți K + pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Anna Kendrick (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found