Blue Ivy Carter (Beyoncé Daughter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Familie, Valoare netă, Fapte

Cine este Blue Ivy Carter? Este o cântăreață americană. Este cunoscută cel mai tânăr câștigător al unui premiu BET la vârsta de opt ani, când a câștigat premiul BET HER în 2020 pentru colaborarea pe „Brown Skin Girl”, un single de Carter, mama ei Beyoncé, WizKid și Saint Jhn. A câștigat un NAACP Image Award pentru aceeași melodie. Fiică a muzicienilor Beyoncé și Jay-Z, Carter și-a trăit viața în lumina reflectoarelor încă de la naștere. Ea a făcut obiectul unor descrieri în mass-media, inclusiv imitații de identitate în Saturday Night Live și RuPaul’s Drag Race. Mai mult, într-o singură frază, ea este faimosul prim copil al superstarelor Beyonce și Jay-Z. Părinții ei au încercat să-și comercializeze numele pentru a începe o linie de mărfuri. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, vârsta, familia, cariera, valoarea netă, familia și multe alte fapte despre ea.

Înălțimea și greutatea Blue Ivy Carter

Cât de înaltă este Blue Ivy Carter? Ea se află la o înălțime de aproximativ 2 ft înălțime. Cântărește în jur de 13 kg sau 28 lbs. Are ochii negri și părul castaniu. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Carter a urmat clasa întâi la The Center for Early Education, o școală privată din West Hollywood, Los Angeles, în 2018.

Blue Ivy CarterWiki / Bio
Nume realBlue Ivy Carter
PoreclăIedera Albastra
Faimos caCântăreață, Social Media Star
VârstăDe 8 ani
Zi de nastere7 ianuarie 2012
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 2 ft
Greutateaproximativ 13 kg (28 lbs)
Statisticile figuriiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofuluiN / A
TatăJay Z
MamăBeyoncé
FratiiRumi și Sir (Gemeni)
SoțulN / A
BunicaTina Knowles
BuniculeMathew Knowles
MătuşăSolange Knowles
Valoarea netăAproximativ 12 milioane USD (USD)

Blue Ivy Carter Bio, vârstă, părinți și familie

Câți ani are Blue Ivy Carter? Ziua ei de naștere cade pe 7 ianuarie 2012. În prezent, are 8 ani. Semnul ei zodiacal este Capricornul. Numele mamei sale este Beyoncé, iar tatăl este Jay-Z la Lenox Hill Hospital din New York, New York. În ianuarie 2020, chiar înainte de a opta zi de naștere a lui Carter, rapperul Megan Thee Stallion a postat fotografii pe Instagram și pe Twitter ale ei, ale lui Beyoncé și Carter. Mai mult, părinții ei au născut o pereche de gemeni numiți Rumi și Sir în iunie 2017. Mai târziu, mama ei, Beyonce Knowles, a născut-o la spitalul Lenox Hill din New York. Jay-Z i-a dedicat piesa „Glory” ei la două zile după naștere. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat clasa întâi la The Center for Early Education, o școală privată din West Hollywood, Los Angeles.

Blue Ivy Carter Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a Blue Ivy Carter? În august 2014, Carter s-a alăturat tatălui Jay-Z pe scenă la MTV Video Music Awards. Mai mult decât atât, a făcut titluri pentru costul îmbrăcămintei pe care a purtat o rochie de prințesă Mischka Aoki de 10.950 dolari și adidași de top Giuseppe Zanotti de 565 dolari. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este de peste 12 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Blue Ivy Carter

  1. Prin mama ei, Carter este nepoata lui Tina Knowles și a lui Mathew Knowles.
  2. În 2020, Carter a cântat pe piesa „Brown Skin Girl”, câștigând premii și premii pentru spectacol.
  3. Ea a fost cea mai tânără beneficiară a unui premiu BET când a primit premiul BET HER.
  4. De asemenea, a primit premiul Soul Train Music Award pentru premiul Ashford & Simpson Songwriter’s, precum și premiul pentru Duo, grup sau colaborare remarcabilă la ceremonia de acordare a NAACP Image Award din 2020.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

În concluzie

Nașterea ei iminentă a fost anunțată la MTV Video Music Awards 2011. CBS a scris că Carter era „fără îndoială cel mai faimos bebeluș din lume, în afară de prințul George și North West ...” La două zile după naștere, Time a scris că Carter era „deja cel mai faimos bebeluș din lume”. Pagina șase și OK! raportează în mod regulat despre Carter, inclusiv prezența ei la jocuri de baschet și când participă la evenimente de covor roșu.

Citește și: Gianna Bryant (Fiica lui Kobe Bryant) Wikipedia, Bio, Vârstă, Cauza morții, Mamă, Tată, Frați, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found