Nadexe (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Nadexe este o vedetă americană pe YouTube și senzația de socializare. Este binecunoscut sub numele de NaDeXe sau NaDeXeY, este o senzație YouTube care a devenit cunoscută în principal pentru conținutul său NBA 2K. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Nadexe!

Înălțime și greutate Nadexe

Cât de înaltă este Nadexe? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Nadexe este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 68 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru. Este un îndrăgostit pasionat de tatuaje.

Nadexe Age

Câți ani are Nadexe? S-a născut la 31 octombrie 1997 în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Are 23 de ani. El deține naționalitatea emiratiană și aparține etniei mixte.

Citește și: HeyImBee (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Nadexe Wiki

NadexeWiki / Bio
Nume realNadexe
PoreclăNadexe
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere31 octombrie 1997
Locul naşteriiDubai, Emiratele Arabe Unite
Semnul nașteriiScorpionul
NaţionalitateEmirati
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,82 m (6 ft 2 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaMaishely
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Prietena Nadexe

Cine este iubita lui Nadexe? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Nadexe este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. Conform vieții sale anterioare de întâlnire, el avea o relație cu o fată pe nume Maishely.

Nadexe-net-worth-starsgab

Citește și: Claudia Sulewski (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Nadexe Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Nadexe? A acumulat peste 500.000 de abonați la canalul său de YouTube. Valoarea sa netă este estimată la peste 100.000 de dolari (USD).

Familia Nadexe

Numele tatălui și al mamei lui Nadexe nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Nadexe

  1. De asemenea, Nadexe încarcă vloguri și le vorbește fanilor despre diferite lucruri.
  2. Vocea lui este răcoritoare și lăudabilă datorită căreia fanii lui cresc în fiecare zi.
  3. De asemenea, are o bază imensă de fani pe Instagram.
  4. Vlogurile sale conțin, de asemenea, videoclipuri din viața sa personală, cum ar fi viața acasă, la facultate, cu prietenii și excursii cu prietenii.
  5. Roșul este culoarea lui preferată.

Citește și: Pink Sparkles (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found