Tom Selleck (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Partener, Soție, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Tom Selleck este un actor veteran american și producător de film care a jucat în mai multe seriale de televiziune și filme. Rolul său de izbucnire a fost rolul investigatorului privat Thomas Magnum în seria de televiziune Magnum, P.I. Mai târziu, a apărut ca Frank Reagan în Blue Bloods. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, partenerul, soția, familia, valoarea netă, cariera lui Tom Selleck și multe altele despre el.

Tom Selleck partener

Cine este partenerul lui Tom Selleck? Selleck a fost căsătorit cu modelul Jacqueline Ray din 1971 până în 1982. Când a fost căsătorit cu Jacqueline la acea vreme, l-a adoptat pe fiul ei, Kevin Shepard, fost baterist al trupei de rock americane, Tonic. Mai târziu, la 7 august 1987, Selleck s-a căsătorit cu Jillie Joan Mack. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu o fiică numită, Hannah, care sa născut pe 16 decembrie 1988.

Tom Selleck Înălțime și greutate

Cât de înalt este Tom Selleck? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Tom Selleck Age

Câți ani are Tom Selleck? Ziua lui de naștere cade pe 29 ianuarie 1945. În prezent, are 75 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Detroit, MI. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Tom SelleckWiki / Bio
Nume realThomas William Selleck
PoreclăTom Selleck
Faimos caActor
Vârstă75 de ani
Zi de nastere29 ianuarie 1945
Locul naşteriiDetroit, MI
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
Soția / soțiaJillie Joan Mack
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Tom Selleck Etnie

Tatăl lui Tom Selleck avea în principal strămoși englezi, dar avea și strămoși germani îndepărtați, în timp ce mama lui era de origine engleză. Printr-o linie complet paternă, Selleck este un descendent direct al colonistului englez David Selleck care s-a mutat în Massachusetts din Somerset, Anglia, în 1633. Prin această linie, Selleck este a 11-a generație a familiei sale născută în America de Nord.

Tom Selleck Net Worth

Care este valoarea netă a lui Tom Selleck? Prima apariție la televiziune a lui Selleck a fost ca un colegiu la The Dating Game în 1965 și din nou în 1967. La scurt timp, a apărut în reclame pentru produse precum Pepsi-Cola. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 23 milioane USD (USD).

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte

Tom Selleck Carieră

A obținut o bursă în administrarea afacerilor la Universitatea din California de Sud, după ce a fost admis la o bursă de baschet. A avut un rol secundar în Friends ca Dr. Richard Burke, rol care i-a adus o nominalizare la Premiul Emmy Primetime pentru un actor invitat remarcabil într-un serial de comedie.

Familia Tom Selleck

Selleck s-a născut în Detroit, Michigan, în 1945. Mama sa este Martha Selleck, iar tatăl este Robert Dean Selleck, care a fost un executiv și investitor imobiliar. Mai mult, familia lui Selleck s-a mutat la Sherman Oaks, California, în timpul copilăriei sale. Are și frați. Are un frate mai mare Robert și o soră Martha și un frate mai mic Daniel.

Tom Selleck Educație

Selleck a absolvit liceul Grant în 1962. În anul său junior, cu ajutorul unei burse de baschet, Selleck s-a transferat la Universitatea din California de Sud, unde a jucat pentru echipa de baschet masculin troieni USC. În timp ce Selleck era specializat în administrarea afacerilor în ultimul an, el a renunțat la universitate. Mai târziu, Selleck a studiat actoria la Beverly Hills Playhouse, sub conducerea lui Milton Katselas.

Fapte despre Tom Selleck

  1. El și-a început cariera cu piese de rol în filme mai mici, inclusiv Myra Breckinridge.
  2. Selleck este un fan pasionat al hocheiului pe gheață.
  3. A fost membru al consiliului de administrație al Asociației Naționale a Rifle-urilor.
  4. Selleck și familia sa locuiesc în satul Thousand Oaks-Westlake, California, pe o fermă de avocado de 60 de acri din Hidden Valley, deținută anterior de Dean Martin.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found